Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle werkt aan een rebranding: zo ziet haar terugkeer naar Hollywood eruit

Terwijl Meghan Markle met haar Prins Harry de Invictus Games in Duitsland bijwoont, is er thuis een team druk bezig met de terugkomst van Meghan in Hollywood.

Ja, dat lees je goed. De kans is groot dat we Meghan in de toekomst weer op het witte doek spotten. Volgens nabije bronnen werkt Meghan aan een tactisch plan voor haar comeback.

De rebranding van Meghan Markle

Meghan werkt hard aan een nieuwe versie van zichzelf, om als herboren naar haar oude werkveld terug te keren. Gisteren vertelde een bron dichtbij Meghan aan US Weekly dat er een heel team aan haar rebranding werkt.

“Meghan has a new team around her. They are planning her Hollywood reinvention,” vertelt de insider. “And they’ve been strategizing about what mediums will have the most impact.”

De bron vertelde dat Meghans volgende stap geworteld moet zijn in “giving back” en filantropie en dat ze contact heeft gehad met verschillende modehuizen en documentairemakers.

Meghan terug op Instagram

Over mediums met impact gesproken: het ziet ernaar uit dat Meghan binnen korte tijd terugkeert op Instagram. Ze heeft een account genaamd @meghan geclaimd, dat al 128K volgers heeft. Op de eerste post is het nog even wachten, want het account is nog leeg. Toch heeft een nabije bron aan The Daily Mail bevestigd dat Meghan echt terugkeert naar Instagram: ”Yes, that’s her. Expect an announcement very soon. She’s coming back.”

Hoewel haar pagina waarschijnlijk gevuld wordt met content over haar documentaires en fundraisers, lijkt het ons ook heerlijk om van Meghan een dag in leven te zien. Of een kijkje achter de schermen in L.A.

Net als veel andere bekendheden, kan Meghan veel geld verdienen met Instagram. Financieel adviseur Eric Schiffer sprak zich eerder uit over Meghans verwachte inkomsten uit het platform. Spoiler: daarmee doet ze niet onder voor dames als Kim Kardashian en Kylie Jenner.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.