Julia Schaap
Julia Schaap Fashion 19 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit bizarre bedrag betaal je voor de Louis Vuitton ‘Sandwich’ tas

Dat je flink wat geld moet neertellen tijdens de aanschaf van een Louis Vuitton item, is bij iedereen bekend. Maar dat je voor een ‘Sandwich’ tas een paar duizend betaalt, hield niemand voor mogelijk. En ondanks de prijs, is de pas gelanceerde LV Sandwich bag nu al een gewild item.

Deze week lanceerde Pharrel Williams de chique upgrade van het boterhamzakje. Er is in ieder geval niemand die een hippere tas voor de lunch heeft dan jij. Het kost je alleen bizar veel geld.

De Men’s Creative Director van Louis Vuitton

De Men’s Creative Director is niemand minder dan Pharrell Williams. De rol werd eerder vervuld door Virgil Abloh, die in november 2021 overleed aan de gevolgen van kanker. Hierdoor werd er een lange tijd gespeculeerd over wie de rol op zich zou gaan nemen. Uiteindelijk werd Pharrell Williams de opvolger in 2023. De nieuwe collectie van het creatieve meesterbrein wordt in juni 2024 tijdens de Men’s Fashion Week in Parijs onthuld. Wij zijn benieuwd.

Dit bedrag betaal je voor de bijzondere tas

Deze week kondigde Louis Vuitton hun nieuwe it-bag – en die ziet er iets anders uit dan je verwacht. Het is namelijk een broodzakje zoals je die kent uit de films, maar dan á la Louis Vuitton.

Louis Vuitton Sandwich Bag
Louis Vuitton

Nu is iedereen natuurlijk benieuwd naar de prijs van deze tas. Logisch, want wie gaat er nou rondlopen met een lunchbag, vragen velen van ons zich af. Nou, de prijs is niet mis. Voor het exorbitante bedrag van 3000 euro is de tas van jou. De afmetingen van de tas zijn 30 centimeter lang, 27 centimeter hoog en 17 centimeter breed. Je kan er in ieder geval genoeg boterhammen in kwijt. Dit extravagante design is ook nog eens lekker praktisch, in de tas zit namelijk nog een gesloten tasje. Hier kan je je kleine spullen in doen zodat je die niet kwijt raakt. Dit mag je ook wel verwachten voor zo’n prijs. Toch zijn er genoeg mensen die hun geld liever aan een klassieke Louis Vuitton tas uitgeven, maar mocht je toch de show willen stelen, is dit dé tas voor jou.

Muziek luisteren door oortjes van Louis Vuitton – deze earphones tillen je look naar een hoger niveau

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.