Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 4 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Muziek luisteren door oortjes van Louis Vuitton – deze earphones tillen je look naar een hoger niveau

Wie zegt dat technologie niet stijlvol kan zijn? Het Frans modehuis Louis Vuitton lanceert de nieuwe Horizon Light Up earphones, de derde generatie draadloze oordopjes van het luxe merk. Zie je jezelf al lopen over straat met fashionable muziekoortjes?! Ja, wij wel hoor.

Louis Vuitton earphones

De Horizon Light Up collectie wordt nogmaals uitgebreid. Na de luidspreker en smartwatch, worden de nieuwe draadloze earphones toegevoegd.Louis Vuitton’s eerste stap in de wereld van high tech kwam in 2019 met de eerste draadloze earphones, en werd een jaar later vervolgd door een model van de tweede generatie. Steeds met de ambitie om de meest aantrekkelijke gadgets voor te stellen, een beetje modebewust dus. Dezelfde filosofie is toegepast op de nieuwste earphone, die net zo goed een exclusief object is als een high-end audioproduct. Want we horen je vragen, komt daar dan wel goed geluid uit? Ja, zeker weten.

Verwijzingen naar het iconische design van de Horizon Light Up collectie vallen op het eerste gezicht op. De oordopjes komen in een gorrrrgeous oplaadcase met een ontwerp geïnspireerd op de afgeronde, elegante vorm van de iconische Louis Vuitton Tambour horlogekast.

Louis Vuitton

De collectie zal vanaf 3 maart 2023 verkrijgbaar zijn in de Louis Vuitton winkels. Prijskaartje? Ze zijn te koop voor zo’n 1920 USD, dat ongeveer hetzelfde staat als de euro. Dus.. hou rekening met zo’n 2000 euro.

Paris Fashion Week

Aanstaande maandag showt Louis Vuitton een nieuwe damescollectie tijdens Paris Fashion week, dus hou NSMBL in de gaten. Wij delen maandag namelijk de livestream zodat je mee kunt kijken. Zo zit je zelf gewoon front row met bijvoorbeeld Anna Wintour en Emma Chamberlain, maar wel in het comfort van je eigen huis. Scheelt je toch weer een tripje naar Parijs, ook al is dat natuurlijk nooit een verkeerd idee. Croissants, croissants en nog meer croissants.. je t’aime.

Pharrell Williams is de nieuwe creative director bij Louis Vuitton

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.