Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Mentale Gezondheid 25 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid nam een break van social media en dit is wat het haar bracht

Bella Hadid is het nieuwe jaar gestart met een break van social media. Sinds 5 januari had het model niks meer gepost op Instagram en dat was niet zonder reden. Eind vorige week keerde Bella terug met nieuwe inzichten die ze deelde met haar volgers.

Zo sprak ze zich uit over haar mentale gezondheid, zelfliefde en de voordelen van een break.

Bella Hadid neemt break van social media

Bella Hadid koos ervoor om het nieuwe jaar te beginnen met een break van social media. De eerste dagen van het jaar postte ze nog verschillende foto’s, maar vanaf 5 januari hoorde we niets meer van het topmodel. Afgelopen week keerde ze terug op Instagram met een reeks aan foto’s, in de caption vertelde ze over haar inzichten. En natuurlijk waren haar 37,9 miljoen volgers daar direct bij.

Ze schrijft op Instagram dat ze tijd heeft genomen om te reflecteren en te leren. Zo heeft ze naar eigen zeggen “pure wijsheid, een beter relatie met zichzelf en haar spiritualiteit, zelfliefde, goede vrienden en boeken gevonden.” Daaraan voegt ze toe dat ze zichzelf, haar kracht en haar licht weer heeft gevonden. Op Instagram deelt ze een uitgebreide caption met voordelen en natuurlijk een collectie aan foto’s. Zo zien we een stapel boeken, edelstenen en kristallen en Bella op haar paard.

Reacties

In haar post schrijft Bella Hadid ook dat ze later nog meer in detail zal treden over wat het haar allemaal heeft gebracht. Wel raakt ze de gevoelige snaar bij haar volgers. Zo lezen we reacties als, “omg im so happy reading this. my eyes…i love love you so so so much.” Verder wordt Bella overladen met lieve reacties, zowel van bekende als onbekende personen. Zo schrijft haar vader onder de post, “I ❤️ you Bella you are a shinning light in the darkest night.” We hopen meer over haar spirituele inzichten te horen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.