Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 25 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

In het tweede seizoen van Bridgerton gaan we nieuwe gezichten zien

Vorige week maakte Netflix officieel bekend dat er een tweede seizoen van Bridgerton aankomt. En hoewel we de meeste karakters gewoon terug kunnen verwachten, komen er nu meer details over seizoen 2 naar buiten. Zo zouden er ook nieuwe gezichten arriveren die de boel eens flink op zijn kop gaan zetten. En daar willen we natuurlijk alles, maar dan ook álles over weten.

Wij vertellen je the latest gossip van Lady Whistledown.

Bridgerton: seizoen 2

De Netflix-serie is gebaseerd op de eerste acht boeken van Julia Quinn. Daarom heeft creator Chris Van Dusen genoeg materiaal voor een tweede seizoen van de serie. Nu is het alleen de vraag wanneer het filmen van de serie gaat starten en wie er terugkeert in de serie.

Op 21 januari bevestigt Netflix een tweede seizoen van Bridgerton. “Prepare for another social season. “Bridgerton shall be back for season 2!” zet Netflix op Twitter. Ook werden fans getrakteerd op een bericht van Lady Whistledown herself, geheel in de stijl van Bridgerton. De bevestiging van een nieuw seizoen komt na een aantal hints van Chris Van Dusen over een tweede seizoen voor de hitserie.

Cast

Ook werd bekend dat we de meeste gezichten uit het eerste seizoen gewoon terug gaan zien in seizoen 2. Natuurlijk zien we Phoebe Dynevor and Regé-Jean Page terug, maar ook de rest van de familie Bridgerton speelt in het tweede seizoen. De focus in seizoen 2 ligt namelijk meer op Daphne’s oudere broer Anthony. Ook familie Featherington keert terug, natuurlijk zonder hun overleden vader.

En we zien ook nieuwe gezichten, die de boel even flink op zijn kop komen zetten. Hoewel de verhaallijnen nog open liggen, weten we wel dat er nieuwe karakters komen in het tweede seizoen. Creator Chris Van Dusen vertelt bij Today with Hoda & Jenna, “We have a bunch of new characters we are going to be introducing. Anthony is going to have a love interest next season, and I think it’s going to be as sweeping and moving and as beautiful as viewers of the first season have come to expect from the show.” Het tweede seizoen van Bridgerton wordt in 2022 verwacht. Wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.