Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 21 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Bella Hadid gaat niet langer als brunette door het leven en kiest voor haar originele haarkleur

Wist je dat Bella Hadid eigenlijk, net zoals haar zus Gigi Hadid, blond is van origine? Lang geleden besloot zij haar haren donker te verven (wellicht om zich van Gigi te onderscheiden). Alleen nu is het toch echt zo ver… Bella kiest voor haar originele roots en verft haar lange haren in een natuurlijke kleur blond.

Op 18 december poste Bella Hadid op haar Instagram Stories een foto van zichzelf met haar nieuwe haarkleur. ”Feeling a little better and a little blonder” is wat het model als caption bij de foto plaatste.

Bella Hadid met haar natuurlijke haarkleur

Zoals we allemaal weten had Bella lange mysterieuze donkere lokken. Haar lokken zijn nog even lang, alleen de kleur is zo niet wat we van Bella gewend zijn. Natuurlijk zijn we meerdere (tijdelijke) looks van Bella gewend. Laatst zagen we haar namelijk met een Marylin Monroe-achtige coupe. Alleen wat we allemaal weten is dat dit soort looks tijdelijk zijn.

Hollywood wordt steeds blonder

Bella is niet de enige celeb die overstag gaat naar blond. Mensen als Ariana Grande, Jordyn Woods en Kim Kardashian gingen haar al voor. Of het nu om platinablond, warm blond of honingblond gaat: blond is populair in Hollywood. En verwacht ook: met de première van de langverwachte ‘Barbie’-film over een paar maanden, is er een heropleving van de ‘Barbie blonde’ haarkleur trend aan de horizon. Wij vinden het haar in ieder geval prachtig staan.

Dit is het beauty apparaat waar Bella Hadid bij zweert en TikTok is fan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.