Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 16 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Oh my: Bella Hadid is onherkenbaar met dit platinablonde kapsel

Miss Bella Hadid kan eigenlijk alles wel hebben.. dat is ook een beetje waarom je topmodel bent natuurlijk. Je moet in elk verschillende personage kunnen veranderen en er dan nog steeds tip top uit zien. Tijdens haar meest recente shoot zie je haar dan ook met een hoogblond kapsel, iets wat we niet van haar gewend zijn.

Bella Hadid haast onherkenbaar met blond haar

De jongste Hadid-zus gaat ontzettend lekker met haar carrière, zo was ze afgelopen jaar een graag geboekt model op elke runway, overal ter wereld. Tijdens elke fashion week liep ze shows.. maar de spray-on dress van Coperni staat in ons geheugen gegrift. Nu staat ze model voor Chaos en de eerste beelden zijn al gedeeld:

Bella staat met een kort en hoogblond kapsel op de foto, een beetje à la Marilyn Monroe. Gorgeous, zal zeggen wij het. Het haar is gedaan door haarstylist Sam McKnight en de retro wenkbrauwen door make-upartiest Isamaya Ffrench.

Bella is going places

Dat het nu goed gaat het met model, dat is duidelijk. Vooral als we kijken naar haar carrière en liefdesleven, lijkt ze alles op de rit te hebben. Maar toen Bella 17 jaar oud wasm, is ze gepakt terwijl ze achter het stuur zat met alcohol op. Dat is al een hele tijd geleden, maar ‘t was wel een heftig moment. Helemaal omdat moeder Yolanda een vrij intense brief schreef aan haar dochter met de vraag ‘waar het fout is gegaan’, en nog heel wat andere dingen. Eerder deze week bespraken we de inhoud van deze brief, en das niet mis.

Margot Robbie is onherkenbaar met haar nieuwe rode kapsel

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.