Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 15 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid is gespot met een van de grootste jassentrends voor komend najaar

Het is geen geheim dat Bella Hadid een mode-icoon is die ons keer op keer weer weet te verrassen met de meest spraakmakende outfits. En daar blijft het niet bij, want Bella introduceert ook vaak nieuwe modetrends. Inmiddels weten we: als Bella het draagt, dan wordt het een hit. En dat geldt ook voor de jassentrend die ze recent droeg.

Queen of fashion.

Bella Hadid draagt jassentrend

Inmiddels mogen we onze garderobe gaan vullen met winterse items en daar hoort de oversized leren jas absoluut bij. Wie denkt dat je dat alleen kan hebben als je er voor de rest ook rock ‘n roll bijloopt, heeft het helemaal mis. De leren jas en biker jacket worden dit najaar weer helemaal hot en topmodel Bella Hadid doet alvast voor hoe je de trend draagt.

Ricky Vigil M/GC Images

Het is niet de eerste keer dat we Bella Hadid in een oversized leren jasje zien. Zo is ze ook groot fan van de leren blazer en maakt ze met dat stuk regelmatig een outfit af. Dit keer kiest ze voor een biker jacket, die ze combineert met een jeans en een strakke top. De look maakt ze af met een zonnebril die rechtstreeks uit de 90’s komt en twee kettingen. De jas geeft haar direct een stoere look.

Oversized leren jas

Dat Bella Hadid de trend op meerdere manieren kan hebben, laat ze vervolgens zien door een langere bruinleren jas te dragen. Deze look krijgt een nonchalante uitstraling door de oversized jas, Bella maakt hem af met een croptop en een sportieve broek. Natuurlijk draagt ze ook hier weer een zonnebril met zwarte glazen en twee kettingen. Eén ding is zeker: als het aan Bella Hadid ligt gaan we de oversized leren jas komend najaar nog heel veel zien. Bella is in ieder geval onze stijlinspiratie.

Ricky Vigil M/GC Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.