Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 14 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Ariana Grande bewijst dat je eyeliner echt niet altijd zwart hoeft te zijn met nieuwe foto op Instagram

We houden allemaal van een goed eyeliner-moment, eigenlijk is winged eyeliner een van onze favorieten. Dus toen we Ariana Grande’s grafische eyeliner-moment zagen, stopten we meteen met scrollen. Haar eyeliner loopt langs haar wimperlijn, loopt buiten haar oog, maar gaat dan omhoog en langs haar oogplooi.

Wij zijn fan.

Ariana Grande draagt witte eyeliner

De look werd gecreeerd door make-up artist Ash K Holm, die ook werkt voor Kylie Jenner en Hailey Bieber. Ash K Holm koos niet voor een standaard gitzwarte eyeliner, maar gebruikte in plaats daarvan een eyeliner die zo wit is dat het op Tipp-Ex lijkt (let op: het is zeker geen Tipp-Ex. Gebruik Tipp-Ex niet als eyeliner). En hoewel we Ariana Grande vooral kennen met haar iconische zwarte eyeliner, zijn we ook zeker fan van haar nieuwe look.

Dat witte eyeliner helemaal hot is, bewezen Bella en Gigi Hadid al eerder met verschillende grafische looks. Nu laat ook Ariana Grande zien dat je echt geen zwart of een andere donkere kleur nodig hebt voor een goede winged eyeliner.

The Voice

Make-up artist Ash K Holm creëerde de look voor een nieuwe aflevering van The Voice in de Verenigde Staten, waar Ariana haar eerste seizoen als jurylid beleeft. Voor haar haar gaf kapper Josh Liu haar een mooi half-up moment met twee lokken haar die haar gezicht omhullen. Ook dat half-up kapsel is een grote trend op dit moment, grote namen als Kourtney Kardashian en Christina Aguilera gingen Ariana Grande al voor met het kapsel.

De make-up artist van Gigi Hadid deelt dé hack voor volle lippen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.