Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid maakt relatie met Marc Kalman officieel via Instagram

Topmodel Bella Hadid is een van de meest begeerde vrouwen ter wereld, toch hoorden we na haar relatie met The Weeknd niks meer over haar liefdesleven. Tot nu, want ze verrast haar volgers met een Instagram-post waarin ze haar relatie met Marc Kalman officieel maakt.

We praten je bij.

Bella Hadid heeft relatie met Marc Kalman

Na haar relatie met The Weeknd hoorden we lange tijd niks over het liefdesleven van topmodel Bella Hadid. Vorige maand werd ze meerdere keren gespot met Marc Kalman, maar leek het alsof ze vooral vrienden waren. Nu plaatst ze een serie aan foto’s op Instagram en als laatste zien we een intieme foto met niemand minder dan Marc Kalman.

In het album dat Bella Hadid vandaag deelt op Instagram zien we een aantal foto’s van het topmodel in Cannes, waar ze nu is voor het 74ste Film Festival. Ze draagt een roze geruite set en is met verschillende poses te zien in de serie aan foto’s. In de caption schrijft ze, “Time of my life ⏳🫀🍾 Healthy, Working and Loved ❤️‍🔥🌹” Daarmee doelt het topmodel op de laatste foto, waarop ze Marc Kalman zoent.

Instagram / @bellahadid

Fans gaan los

Hoewel ze hem niet getagd heeft, weten fans al snel onder de foto te vermelden dat het inderdaad om Marc gaat. Toch komt de aankondiging van de relatie ook voor de volgers van Bella als een verrassing, zo schrijft iemand, “LAST PIC OMG IM SCREAMING” en een ander, “OMG LAST PICTURE I AM DEAD😍”

Bella Hadid en Dua Lipa zijn obsessed met deze viral sieradentrend op TikTok

Topmodel Aduta Kech schrijft dat ze blij is voor Bella Hadid, “Love this for you mama 😍💗💗” en vriend en make-up artist Sam Visser (met wie Bella in Cannes was) schrijft, “LOVED IS RIGHT.” Hoewel Bella Hadid zelf nog niks heeft gemeld over de relatie met Marc Kalman, kunnen we er zeker van zijn dat we er meer van gaan zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.