Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 8 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Kourtney Kardashian en Dua Lipa introduceren deze kleurrijke bikinitrend voor de zomer

Tijdens het zomerseizoen mogen we onze truien weer ruilen voor de bikini’s. En fijn is dat zeker, want er zijn deze zomer genoeg toffe bikinitrends te vinden. Zo droeg Hailey Bieber dé bikinitrend voor aankomende zomer, en zijn Kourtney Kardashian en Dua Lipa nu ook goed op weg. Ze droegen beiden een kleurrijke bikini waar we deze zomer in gezien willen worden.

En het heeft alles te maken met patchwork.

Kourtney Kardashian en Dua Lipa dragen dé bikinitrend voor zomer 2021

Dat de Kardashian-Jenners onze dagelijkse inspiratiebron zijn voor de laatste beauty- en modetrends, moge duidelijk zijn. Zo droeg Kim Kardashian kortgeleden dé haartrend van dit moment en verscheen niemand minder dan Kylie Jenner op Instagram in een doorschijnende bodysuit. Ook Dua Lipa is geen vreemde van opkomende modetrends. Samen met Kourtney Kardashian verscheen ze op Instagram in een kleurrijke patchwork bikini – en het wordt dé bikinitrend voor aankomende zomer als je het ons vraagt.

Dua Lipa combineerde de bikini met een korte witte blouse. Hierbij droeg ze een oldschool zonnebril en een donkerblauwe cap. Kourtney Kardashian daarentegen droeg de patchwork bikini naar het strand met een rode bucket hat en rode sandalen. In een andere Instagram-foto droeg ze de bikini met een stijlvolle jeans. We kunnen niets anders zeggen dat we groot fan zijn van deze looks.

We weten niet hoe het met jullie zit, maar van deze kleurrijke bikinifoto’s van Dua Lipa en Kourtney Kardashian krijgen we spontaan zin om ASAP een vakantie te boeken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.