Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Bella Hadid wordt met vriend Marc Kalman gespot tijdens Milan Fashion Week

Afgelopen woensdag was de start van Milan Fashion Week, de modeweek keert eindelijk terug met veel fysieke shows. Natuurlijk kan topmodel Bella Hadid niet ontbreken tijdens de belangrijke modeweek, dit keer werd ze vergezeld door haar vriend Marc Kalman, met wie ze al een aantal maanden date.

En er zijn foto’s…

Bella Hadid en Marc Kalman

Terwijl ze sinds de zomer van 2021 discreet samen werden gezien, gingen Bella Hadid en Marc Kalman dit keer voor een echt publiek optreden als stel. Marc Kalman is in Milaan om zijn vriendin, die de modeshow van Fendi opende in een sexy jurk, te steunen tijdens haar vele shows. Tijdens het verlaten van de Fendi-show werden de twee samen lachend gespot in de straten van de Italiaanse modestad.

Bella Hadid ging voor een comfy zwarte outfit met een vleugje kleur van een gele gebreide trui, terwijl Kalman koos voor een sportieve look. Het stel heeft hun op de jaren 90-geïnspireerde brillen perfect bij elkaar gematcht. Het model en de artistieke director hebben elkaar ontmoet via wederzijdse professionele projecten maar kwamen dichter tot elkaar tijdens een feest van de Kardashians in New York City.

Arnold Jerocki/Getty Images

Vervolgens werden de twee een dag later weer samen gespot in Milaan, nadat Bella de show van het Italiaanse modehuis Max Mara had gelopen.

Jacopo Raule/GC Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.