Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 18 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid is zoenend gespot met Adan Banuelos: wie is deze mysterieuze cowboy?

Bella Hadid heeft de smaak weer te pakken. Vier maanden na de breuk met ex Marc Kalman, is het model zoenend gespot met cowboy Adan Banuelos. Wij vertellen je alles over deze mysterieuze man.

Eén ding hebben Bella en Adan alvast gemeen: hun liefde voor paarden.

Bella Hadid zoent met Adan Banuelos

In een video die TMZ gisteren heeft gekregen, is het supermodel aan het lippen gezien van Adan Banuelos tijdens een wandeling overdag in Fort Worth, Texas.

Bella is te zien terwijl ze haar armen om Adans nek slaat tijdens hun passionele zoenpartij. De twee pakten elkaars handen voordat ze naar de overkant liepen. Op een ander moment kuste het 27-jarige model de nek van haar lover terwijl ze bij een oversteekplaats stonden te wachten.

Wie is Adan Banuelos?

Adan Banuelos is een bekende cowboy en paardentrainer. Hij groeide op in een grote Mexicaans-Amerikaanse familie, waarin hij al snel leerde paardrijden. Hij bewonderde vooral zijn vader Ascension Banuelos; Adan heeft hem veel dank betuigd voor het succes dat hij tot nu toe in zijn carrière heeft gehad. Inmiddels heeft de 34-jarige Adan al veel awards in de paardensport op zijn naam staan.

Bella rijdt al paard sinds haar kindertijd en hoopte ooit zelfs mee te doen aan de Olympische Spelen van 2016, maar deed een stapje terug vanwege haar voortdurende strijd met de ziekte van Lyme. Haar connectie met Adan is echter niet zo verrassend, aangezien het supermodel dus ook een bekende paardrijdster is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.