Julia Schaap
Julia Schaap Love & Life 17 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wat moet je doen als je vrienden van je partner niet kan uitstaan?

Je krijgt ze er gratis en voor niks bij: de vrienden van je partner. Wat als jij je grote liefde hebt gevonden en dan blijkt diegene vreselijke vrienden te hebben? Of het er nou één of meer zijn: het blijft erg vervelend. Het liefst wil je deze mensen zo snel mogelijk uit je leven laten verdwijnen.Toch weten we allemaal dat dat niet zo makkelijk gaat. Wij hebben een paar tips hoe je dit op een subtiele en nette manier kan aanpakken.

Het ermee omgaan dan, niet het laten verdwijnen…

Help, ik kan de vrienden van mijn partner niet uitstaan…

Wat is de reden dat je diegene niet mag?

Met sommige mensen zit je gewoon niet op hetzelfde level, waardoor je je enorm aan diegene kan ergeren. Het is voor jezelf en je relatie belangrijk om erachter te komen waarom je die gevoelens precies hebt. Misschien halen deze mensen wel een kant in je partner naar boven die jij nog niet kende, waardoor je bang bent dat deze mensen een slechte invloed hebben op jouw relatie. Wat de reden ook is, het is nooit de bedoeling dat mensen een slechte invloed op elkaar hebben.

Vertel aan je partner waar jij je aan ergert

Als je weet wat je irriteert, is het belangrijk om dit niet onder stoelen of banken te steken. Wees hier eerlijk over tegen je partner, hoe moeilijk dat ook is. Zorg dat je dit op een subtiele manier doet, geef niet meteen iemand de schuld. Het zijn immers wel de vrienden van jouw partner. Vertel hoe jij over deze situatie denkt, waardoor je partner zich niet aangevallen voelt.

Leer de vrienden beter kennen

Door iemand beter te leren kennen, kom je er soms achter dat je mening totaal misplaatst was. Dat is helemaal niet erg. In tegendeel zelfs: soms is het best fijn om je mening te kunnen bijstellen. Door interesse in iemand te tonen, kom je vaak te weten waar bepaald gedrag vandaan komt. Misschien heeft die vriend wel dezelfde interesses als jij, waardoor het in ieder geval op een vlak kan matchen. Probeer je niet te druk te maken, als die vrienden echt bad news zijn komt je partner daar snel genoeg achter.

Dit zijn de 5 meest voorkomende redenen waarom relaties verbroken worden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.