Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 24 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben Affleck reageert op beweringen dat hij een match was met Emma Hernan van Selling Sunset op Raya

Het nieuwste seizoen van Selling Sunset staat sinds afgelopen vrijdag op Netflix en wij zijn direct gaan bingen. Het vijfde seizoen van de Netflix-serie zit namelijk weer vol met drama en er worden ook een paar heftige onthullingen gedaan. Zo beweert Emma Hernan dat ze een match was op dating-app Raya met niemand minder Ben Affleck en de acteur heeft op deze beweringen gereageerd.

What?!?

Selling Sunset seizoen 5

Als je Selling Sunset al een tijdje volgt, weet je dat de serie vol met drama zit. Daarnaast kan je ieder seizoen ook genieten van prachtige huizen en de jaloersmakende outfits van de makelaars van The Oppenheim Group. Zo hebben we in seizoen 4 van Selling Sunset allemaal kunnen genieten van de awkward date tussen Chrishell en Robert en zeiden fans allemaal hetzelfde over Davina Portratz.

Wij hadden dan ook niet anders verwacht dat ook seizoen 5 van Selling Sunset weer vol met drama zit. Zo wordt in het nieuwste seizoen uitgebreid de relatie van Chrishell en Jason besproken en fans gaan compleet los om de situatie. Toch is dit niet het enige moment waardoor fans helemaal los gaan op Twitter.

They are back: Selling Sunset seizoen 5 staat vanaf vandaag op Netflix

Ben Affleck en Emma Hernan

Emma Hernan doet in seizoen 5 van Selling Sunset namelijk een bijzondere onthulling. Zij vertelt dat ze op dating-app Raya een match was met de acteur Ben Affleck, a.k.a. de verloofde van Jennifer Lopez. Tijdens een gesprek met Chrishell Stause zegt Emma: “He [Ben] may or may not have been texting me. He may or may not have asked to grab coffee a few times. I didn’t go.”

Chrishell reageert geshockeerd en zegt: “You could’ve foiled Bennifer! He was on the hunt,” verwijzend naar de romance tussen Ben Affleck en Jennifer Lopez. “Right!? It was right before that,” reageert Emma. “So, maybe that wouldn’t have happened. We have the Boston connection. So, that was his opening pick-up line.”

Selling Sunset Emma Hernan Ben Affleck raya dating-app
Netflix

Reactie

Het lijkt erop dat Ben Affleck het niet helemaal eens in met deze uitspraak. Zijn vertegenwoordigers laten namelijk weten dat Ben geruime tijd al niet meer op Raya heeft gezeten. “Raya has confirmed that he has not been an active member for several years,” vertelt een vertegenwoordiger van de pas verloofde acteur.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.