Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

They are back: Selling Sunset seizoen 5 staat vanaf vandaag op Netflix

Je favoriete makelaars zijn weer terug op Netflix: Selling Sunset seizoen 5 staat vanaf vandaag online! We kunnen niet wachten op alle dramatische gebeurtenissen en juicy roddels die ongetwijfeld aan bod komen. Zo maken Chrishell en Jason hun relatie bekend en komt er ook een nieuwe makelaar bij.

En er wordt iemand ontslagen..

Selling Sunset

Na het zien van Selling Sunset seizoen 4 konden wij niet wachten op een nieuw seizoen. Het vierde seizoen van de realityserie zat namelijk weer vol met drama. Zo zagen we hoe Chrishell Stause op een super awkward date ging en hoe Christine de boel weer probeerde op te stoken. Die laatstgenoemde moest nog wel even bevallen van haar eerste kindje, maar na twee dagen stond ze alweer op d’r iconische hoge hakken.

Nieuw gezicht

Aan het einde van seizoen 4 kregen we een korte teaser van wat we in seizoen 5 kunnen verwachten en dit seizoen belooft nog veel meer drama. Zo weten we al dat het nieuwste seizoen van Selling Sunset zich focust op de relatie van Chrishell en Jason, maar we gaan ook een nieuwe makelaar ontmoeten. Ze heet Chelsea Lazkani en we zijn benieuwd hoe zij zich staande gaat houden tussen alle grote persoonlijkheden.

Anyway.. de dames zijn er klaar voor!

@themaryfitzgerald

Special Annoucment!! 😍 Mark your calendars 😉 #sellingsunset #theoppenheimgroup #netflix #newseason #realestate #realitytv

♬ original sound – jovynn – jovynn

Ga jij vanavond kijken?!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.