Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Food 17 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste blenders voor lekkere smoothies, sappen en het crushen van ijsblokjes

Als het over blenders gaat, hebben we er bijna allemaal wel één in de keuken staan. Toch verschillen blenders enorm qua kracht, maat en prijs. Maak je graag smoothies als ontbijt? Dan is het verstandig om een krachtige blender te nemen die bijvoorbeeld diepvriesfruit en ijsblokjes kan crushen. Blijft jouw spinazie altijd hangen of heb je stukjes in je smoothie? Dan is het tijd voor een nieuwe blender.

Wij zetten de beste exemplaren voor je op een rij.

Beste blenders

Maak je graag smoothies, fruitshakes, soep of saus? Dan is een blender een absolute must in je keuken. Voor allerlei recepten kan het handig zijn om zo’n apparaat in je keuken te hebben staan, mits hij genoeg power heeft. Voor smoothies wordt vaak diepvriesfruit gebruikt en goedkopere blenders met minder kracht lukt het niet om die in stukjes te hakken. Hetzelfde geldt voor ijsblokjes, die je smoothie juist zo lekker fris maken.

Geen zorgen, wij zetten de beste blenders voor je op een rij zodat je die lekkere smoothie of acai bowl gewoon thuis kunt maken.

1. Artisan blender – KitchenAid (€329)


De blenders van KitchenAid komen continu weer als beste uit de test. Het is een investering maar dan heb je ook wat. Deze blender is zo krachtig dat je ijs en bevroren producten makkelijk in stukjes hakt en heeft een grote mengkom waardoor je genoeg kunt maken. Nog een voordeel? Hij is zwaar, stevig en klaar voor alle recepten die je maar kunt bedenken.

KitchenAid

2. 1200 Series Pro blender – Nutribullet (€119,95)


Heb je iets minder budget maar wil je wel een fijne blender? Dan is een Nutribullet een goede optie. Je maakt snel lekkere sappen en het is een compact apparaat voor in je keuken.

Nutribullet

3. Artisan blender – KitchenAid (€182)
Een goedkopere versie van KitchenAid, maar zeker niet minder fijn. Dit model heeft een grote glazen mengbeker met speciale gietmond. Het scherpe roestvrijstalen mes is ideaal voor het fijnmalen van ijsblokjes en snel, grondig en gelijkmatig mengen.

KitchenAid

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.