Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 16 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian en Kylie Jenner lijken een tweeling in identieke outfits

De Kardashian-Jenners zijn groot fan van wat twinning hier en daar. En hoewel dat natuurlijk logisch is omdat ze zussen zijn, lijken ze nóg meer op elkaar als ze identieke outfits aantrekken. In een nieuwe Instagram Story zien we hoe Kylie Jenner en Kim Kardashian een tweeling lijken als ze dezelfde outfit dragen.

De halfzussen zouden klonen van elkaar kunnen zijn.

Kim Kardashian en Kylie Jenner dragen dezelfde outfit

In een nieuwe video op Instagram Stories deelt Kylie Jenner beelden van zichzelf en halfzus Kim Kardashian. Ze vertelt aan haar 225 miljoen volgers “My sister wanted to show up in the same outfit.” Kim zegt op de achtergrond, “We’re twins!” Kylie Jenner schrijft bij de video, “THIS ACTUALLY WASN’T PLANNED.”

kim kardashian kylie jenner outfits
Instagram / @kyliejenner

In de Story zien we hoe Kim Kardashian en Kylie Jenner een rode corset met slangenprint dragen met zwarte bandjes eronder. Ze dragen allebei een leren onderstuk, Kim ging voor een broek terwijl Kylie een leren rok koos. Het lange donkere haar van zowel Kim als Kylie zorgt ervoor dat ze een ware tweeling lijken. Fans delen de video massaal op social media en hebben het over de identieke outfits van Kim Kardashian en Kylie Jenner.

Reacties

Zo schrijft een fan op Twitter, “Twins,” terwijl een ander toevoegt, “Who wore it best?”. Een derde zegt, “Wow Kim and Kylie look so alike.” Het is niet de eerste keer dat Kim Kardashian en Kylie Jenner in een identieke outfit op Instagram verschijnen. Tijdens een recente vakantie met Khloe Kardashian droegen de drie zussen bijpassende bikini’s en deelden ze matching foto’s op Instagram. Kylie Jenner deelde een foto van zichzelf met Kim met de caption, “as we should” Ze liggen beiden op een zonnebed in dezelfde pose met natuurlijk bijpassende bikini’s. Wij zijn groot fan van de identieke outfits van de zussen Kardashian-Jenner.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.