Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Boeken 17 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de beste boeken van TikTok-hit Colleen Hoover om te lezen op vakantie

Grote kans dat jij deze zomer op een buitenlands strand ligt met een boek in je hand. Maar de grote vraag is: welk boek gaat het worden? Wij zetten de beste boeken van TikTok-sensatie Colleen Hoover op een rij.

Als je op #booktok zit, dan weet je wie Colleen Hoover is. Ze is bij uitstek de favoriete auteur van iedere TikTokkende lezer. Wil jij je wagen aan een van haar boeken? Dan kan je het beste voor de onderstaande gaan.

Dit zijn de beste boeken van Colleen Hoover om te lezen op vakantie

Niets geeft ons een beter vakantiegevoel dan een boek kopen op de luchthaven. Ga je met meerdere mensen op vakantie? Koop dan allemaal een boek, zodat je tijdens de vakantie kan uitwisselen.

It Ends With Us – €10,19

Dit is hét boek waarmee Colleen Hoover doorbrak. Het is zo’n succes dat het boek nu ook een film krijgt met niemand minder dan Blake Lively in de hoofdrol. ‘It Ends With Us’ vertelt het verhaal van Lily Bloom, die na het afstuderen naar Chicago is verhuisd. Op een sombere dag ontmoet ze haar grote liefde Ryle. Maar wanneer jeugdliefde Atlas ineens in haar leven verschijnt, rakelen er veel oude gevoelens op.

Hoewel dit klinkt als een zoetsappige romance, is ‘It Ends With Us’ een keihard verhaal over de mentale strijd die huiselijk geweld met zich meebrengt. Een echte tranentrekker. Maar gelukkig hebben we op het strand een zonnebril op.

 

Verity – €10,09

Het kan natuurlijk niet anders dat je ‘It Ends With Us’ opvolgt met een andere knaller van Hoover. ‘Verity’ is net zo hartverscheurend en intens – sommigen verkiezen deze verhaallijn zelfs boven ‘It Ends With Us’.

Het verhaal volgt Lowen Ashleigh, een worstelende schrijfster die op de rand van de financiële afgrond staat als ze de baan van haar leven aanneemt. Jeremy Crawford, echtgenoot van bestsellerauteur Verity Crawford, heeft Lowen ingehuurd om de resterende boeken af te maken van een succesvolle serie die zijn gewonde vrouw niet kan afmaken.

 

Reminders of Him – €9,03

Hoovers meest gewaardeerde roman volgt het verhaal van een jonge moeder die onlangs is vrijgelaten uit de gevangenis. Wanhopig om verlossing te krijgen voor haar fouten in het verleden en om haar dochter weer te kunnen zien, vecht de vrouw om zichzelf te bewijzen terwijl ze opnieuw leert lief te hebben.

Bereid je voor op veel ugly tears, want ook dit boek is een echte tranentrekker.

 

November 9 – €18

Op de dag voor haar verhuizing ontmoet Fallon Ben, een ambitieuze schrijver. Ze brengen haar laatste dag in Los Angeles samen door, en Fallons bewogen leven wordt de inspiratie die Ben altijd al zocht voor zijn roman. In de jaren erna blijven ze elkaar elke 9 november ontmoeten. Tot Fallon op een dag niet meer zeker weet of Ben haar wel altijd de waarheid vertelt.

 

Heart Bones – €18

‘Heart Bones’ volgt de 18-jarige Beyah, die bij haar vervreemde vader intrekt na de dood van haar moeder. De vader die ze nauwelijks kent en die op een schiereiland voor de kust van Texas blijkt te wonen. Beyahs leven bestond uit armoede en verwaarlozing, maar nu komt ze in een wereld van de rich and famous terecht. Maar als ze Samson ontmoet, blijkt dat ze de liefde kan vinden in een totale tegenpool.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.