Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 16 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Blake Lively krijgt rood haar voor ‘It Ends With Us’ en dit zijn de eerste beelden

De bestseller It Ends With Us van Colleen Hoover krijgt een verfilming. De cast barst van de grote namen, waaronder Blake Lively. Blake zal de hoofdrol van de roodharige Lily Bloom vertolken. Benieuwd naar Blake met rood haar? Dit zijn de eerste beelden.

En we moeten eerlijk zeggen: ze kan het hebben.

De verfilming van It Ends With Us

Ook als je het boek niet hebt gelezen, dan weet je waarschijnlijk een beetje van het verhaal af. It Ends With Us gaat over Lily Bloom, een afgestudeerde studente die naar Boston verhuist, waar ze de knappe neurochirurg Ryle Kincaid. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar.

Al eerder werd bekend gemaakt dat Blake Lively de rol van de roodharige Lily op zich neemt. Naast de Lily Bloom, is Blake ook nog eens executive producer van de film. Dit maakte Colleen Hoover bekend in januari. Begin mei zijn ook de andere castleden bekend gemaakt. Zo zien we dat acteur Justin Baldoni de rol van Ryle gaat spelen. Brandon Sklenar zal de rol van Atlas spelen. Sklenar is vooral bekend als Spencer Dutton in de Paramount Plus prequel Yellowstone, 1923.

Blake Lively in de rode verf

Het personage van Lily staat bekend om haar rode haren. Daarom kon het ook niet anders dan dat Blake met een rode coupe de rol zou spelen. En dat bleek, want gisteren is Blake Lively gespot in New York. De productie van de film is dus in volle gang.

Picture by: Elder Ordonez / SplashNews.com Shutterstock

We zien Blake in een scene met Justin Baldoni, die de rol van Ryle op zich neemt. Blake’s halfzus Robyn Lively werd ook gespot op de set, hoewel het onduidelijk is of ze daar op bezoek was of als onderdeel van de film.

Picture by: Elder Ordonez / SplashNews.comShutterstock

Deze acteur gaat Atlas spelen in de verfilming van ‘It Ends With Us’ en fans zijn niet blij

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.