Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de mogelijke zwangerschap van Rihanna

Als je gisteren of vandaag Instagram hebt geopend, zal het je vast niet zijn ontgaan. Er gaat namelijk een Instagram-post rond die zegt dat Rihanna zwanger is van haar eerste kindje. Op basis van foto’s van een recente trip naar Barbados begon de geruchtenmolen te draaien, fans denken dat RiRi zwanger is van haar eerste kind met A$AP Rocky en dat levert voldoende reacties op. Twitter gaat namelijk helemaal los over de mogelijke zwangerschap van Rihanna.

We zetten de beste reacties op een rij.

Zwangerschap Rihanna

Het is niet de eerste keer dat er zwangerschapsgeruchten rondgaan over Rihanna. In 2017 gingen er al zwangerschapsgeruchten rond over de zangeres en de geruchten zijn sinds 2017 elk jaar opnieuw opgedoken. Eerder dit jaar dachten fans ook al dat ze zwanger was door haar Met Gala-jurk en fans gingen natuurlijk direct los op TikTok.

@meilansarai

#greenscreen RIHANNA IS PREGNANT. MARK MY WORDS 🥴 #MetGala #MetGala2021 #Rihanna #rihannaasap #rihannaasaprocky #rihannanavy #navybaby #fyp #markmywo

♬ original sound – Meilan Sarai

@meilansarai

Reply to @katleon_ #greenscreen JUST MY OPINION BABES #FYP #Rihannatheory #celebritea #rihannametgala #rihannaasap #rihannanavy #rihanna #pregnancy

♬ original sound – Meilan Sarai

Nu denkt de wereld opnieuw dat Rihanna zwanger is, en we moeten eerlijk bekennen: wij hopen dat de geruchten dit keer kloppen. Rihanna was in Barbados omdat ze de eer Nationale Held voor Barbados kreeg van Premier Mia Mottley tijdens een evenement om te vieren dat het eiland een republiek wordt.

Bronnen

Twee onafhankelijke bronnen in Barbados vertelden aan MTO News dat Rihanna zwanger is van haar eerste kind met rapper en grote liefde A$AP Rocky. De eerste insider, die Rihanna op de luchthaven uit een privéjet zag stappen, vertelde MTO News, “Rihanna is pregnant, she has a huge belly and is showing. I’m so excited.”

Een tweede bron nam ook contact op met MTO News, en vertelde: “Staff was told at her house, no drinking or smoking is allowed. [Rihanna] is pregnant, and wants to bring her baby in a healthy environment.” Het nieuws over RiRi’s zwangerschap verspreidde zich snel over het kleine Caribische eiland en werd direct trending op Twitter.

Rihanna Zwangerschapsgeruchten zwanger
Jonathan Brady – Pool/Getty Images
Rihanna Zwangerschapsgeruchten zwanger
Toby Melville – Pool/Getty Images

Twitter

Fans gaan nu compleet los over de zwangerschap van Rihanna en ze delen hun mening in de meest hilarische tweets en memes.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.