Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Heeft Penelope Disick de nieuwste Instagram-foto van Kourtney en Travis gemaakt?

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn hét powerkoppel van 2021 en bewijzen dit wekelijks met veel intieme foto’s. Het Instagram-account van Kourtney Kardashian staat vol met de kiekjes en fans reageren meestal heel positief. Nu gaan fans los in de comments van de nieuwste Instagram-post van Kourtney, want ze denken dat Penelope Disick de nieuwe Instagram-foto van Kourtney en Travis heeft gemaakt.

En daar zijn ze niet blij mee.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

We kunnen de Kardashian-Jenners op steeds meer plekken volgen. Ze krijgen een nieuwe serie in samenwerking met Hulu en tegenwoordig is de nieuwste Kardashian-generatie ook op social media te vinden. Ja, je hoort het goed: North West heeft namelijk een TikTok-account aangemaakt met moeder Kim Kardashian en ook Penelope Disick en Kourtney Kardashian zijn samen op het platform te vinden.

We hebben Kourtney Kardashian al verschillende keren voorbij zien komen op het TikTok-account van Penelope Disick. Zo zagen we twee dagen geleden dat Penelope, Kourtney en Travis een TikTok-dansje deden. Veel fans gingen los om het verloofde stel in deze video en de twee liggen nu opnieuw onder vuur. Fans denken namelijk dat Penelope Disick de nieuwste Instagram-foto van Kourtney en Travis heeft gemaakt en ze zijn niet blij.

Instagram-foto

Het gaat namelijk niet om een gezellig kiekje, maar om een hete foto van Kourtney en Travis die aan het zoenen zijn. We weten inmiddels allemaal dat Kourtney en Travis niet terugdeinzen om hun liefde voor elkaar te tonen, maar fans vinden het raar dat de 9-jarige dochter van Kourtney de foto zou hebben gemaakt.

“Life with you,”, schreef Kourtney bij de foto die ze met haar 152 miljoen volgers deelde. Op de foto zijn Kourtney en Travis zoenend te zien aan de rand van een zwembad. Slechts een uur eerder plaatste Kourtney een serie foto’s van hetzelfde zwembad – van zichzelf en samen met haar dochter Penelope. Dit leidde ertoe dat sommige fans zich afvroegen of Penelope de fotograaf was voor de PDA-foto’s van Kourtney en Travis.

“Did Penelope take those photos of you?? [sic]”, schreef een volger en een andere volger zei: “Did P take this? 🤮 She is in the other pics.” Een andere fan voegde toe, “Babe please don’t tell me Penelope took this.” Denk jij dat Penelope de foto heeft gemaakt?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.