Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 2 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze betaalbare tinted moisturizers met SPF beschermen jouw huid tegen de zon

De zomer staat voor de deur en dat betekent – hopelijk – dat we binnenkort weer heel wat zonnestralen op onze gezichten zullen voelen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar júist in deze periode van het jaar is het extra belangrijk dat je iedere dag SPF op je gezicht draagt. Is het niet om een verbrande snoet tegen te gaan, dan is het wel om vervroegde huidveroudering te voorkomen. Een tinted moisturizer met SPF is het perfecte beautyproduct hiervoor. Je gezicht is beschermd tegen de zon én je krijgt een mooi egaal tintje.

Dit zijn onze favorieten.

Tinted moisturizer met SPF

De redactie van NSMBL zweert bij een tinted moisturizer met SPF erin. Waarom? Nou, met dit handige beautyproduct sla je twee vliegen in één klap. In de zomer willen we ons gezicht namelijk beschermen tegen de zon, maar we willen er ook goed uitzien met een flawless make-uplook.

Gelukkig kunnen we met een tinted moisturizer met SPF zowel ons gezicht beschermen én er geweldig uitzien: het tintje dat zo’n moisturizer bevat zorgt namelijk voor een mooie egale huid. Nóg een pluspuntje: dit geweldige beautyproduct voelt in de zomer veel minder verstikkend dan een foundation of een concealer. De tinted moisturizer met SPF is daarom ontzettend geschikt voor de warmere dagen.

Ook Hailey Bieber is fan: het topmodel draagt iedere dag de Elta MD tinted moisturizer met SPF op haar gezicht. Helaas is dit product nogal prijzig… Voor 48 gram (en dus zo’n 50 ml) aan product betaal je € 52,00. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar alternatieven.

Little side note

Helaas is het zo dat je voor een goede tinted moisturizer die SPF bevat sowieso wel een flink bedrag moet neerleggen. Je betaalt tenslotte voor een twee-in-één product van goede kwaliteit. Of jij deze producten “betaalbaar” vindt, kan daarom per persoon verschillen. De producten in dit lijstje zijn in ieder geval beter betaalbare (in vergelijking met die van Elta) tinted moisturizers met SPF. We love them.

1. Bare Minerals Complexion RescueTinted Moisturizer – Hydrating Gel Cream SPF 30 – € 35,50

Bare Minerals
Douglas

2. Clinique Moisture Surge CC Cream SPF 30 Hydrating Colour Corrector – € 35,00

Clinique moisturizer
Bijenkorf

Dit is waarom je vanaf nu écht iedere dag zonnebrandcrème op je gezicht moet smeren

3. L’oréal Paris Skin Paradise Tinted Water Cream SPF 20 – € 15,99

Douglas tinted spf
Douglas

4. Biotherm Aquasource BB Cream SPF 15 – getinte dagcrème – € 27,50

Biotherm moisturizer
Bijenkorf

5. Collistar Magica BB+ Detox SPF20 – € 33,00

Collistar tinted moisturizer
Douglas

Kom maar door met die zon.

Smeren, smeren, smeren: dit zijn de fijnste zonnebrandcrèmes voor het gezicht waar je geen onzuiverheden van krijgt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.