Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 2 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber zweert bij deze tinted moisturizer mét SPF voor een stralende huid

Topmodel Hailey Bieber is de laatste tijd uitgegroeid tot één van onze girl crushes. De 25-jarige vrouw van Justin Bieber loopt altijd rond in jaloersmakende outfits en heeft een prachtige huid. Daarom zijn wij automatisch verkocht bij ieder beautyproduct dat Hailey ons aanraadt: wij willen ook zo’n huid! Nou, dat kan. Wij zijn er namelijk achter gekomen welke moisturizer het model gebruikt. Deze tinted moisturizer met SPF (yes!) gaat viraal op TikTok en menig beautyliefhebber zweert erbij.

Wij vertellen je er alles over.

De zomer in aantocht

Nu de zomer voor de deur staat – al zouden we dat niet bepaald zeggen als we naar buiten kijken – richten wij onze aandacht weer op hoe wij onze huid aankomende zomer het beste kunnen beschermen tegen de zon. Dit is namelijk ontzettend belangrijk: wist jij dat je eigenlijk iedere dag zonnebrand zou moeten dragen, ook als de zon niet schijnt?

Natuurlijk willen we ons gezicht beschermen tegen de zon deze zomer, maar we willen niet dat onze make-uplook daardoor verloren gaat. Gelukkig is er een manier waarop we én ons gezicht kunnen beschermen én er geweldig uit kunnen zien met maar één product. Tell us more!

Smeren, smeren, smeren: dit zijn de fijnste zonnebrandcrèmes voor het gezicht waar je geen onzuiverheden van krijgt

Hailey zweert bij deze tinted moisturizer mét SPF

Als het aan Hailey Bieber ligt is deze tinted moisturizer met SPF van Elta aankomende zomer jouw allerbeste vriend. TikTok-gebruiker Izabel Ottoni is erachter gekomen dat dit product hét geheim van Hailey’s geweldige ‘no make-up’ make-up look is.

@h.e.l.l.z.b.e.l.l.z

go get it

♬ original sound – Izabel Ottoni

“I would always look at Hailey Bieber’s skin and I was like why does her skin look so pretty? Why does she look like she always doesn’t have make-up on? And I found out why,” begint Izabel haar video. Vervolgens onthult ze dat de Elta MD tinted moisturizer met SPF het geniale product is dat Hailey gebruikt om haar prachtige huid te behouden. Ook Izabel is fan: haar huid heeft een gezonde glow en het enige dat ze draagt is de tinted moisturizer. Wow.

Het product is ongeparfumeerd en heeft een subtiele tint, waardoor je huid er zacht en natuurlijk uitziet. Zoals Izabel uitlegt, gebruikte Hailey het product in één van haar make-up video’s en was ze meteen verkocht door de natuurlijke glow die het product geeft. Het product is perfect voor snikhete dagen waarop het dragen van zware foundation en concealer een beetje verstikkend kan aanvoelen.

Duur prijskaartje

Helaas is het product aardig prijzig: je betaalt bij Amazon € 52,00 voor 48 gram (en dus zo’n 50 ml)… Je moet het er maar voor over hebben. Wij gaan dan toch liever op zoek naar wat betaalbare alternatieven. Stay tuned.

Volgens Hailey Bieber is dít de beste oplossing voor ‘puffy eyes’ in de ochtend

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.