Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 6 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze celebrities waren afgelopen zondag aanwezig bij het verjaardagsconcert van Beyoncé in Los Angeles

Waar het ene stel uit elkaar gaat deze week (hi, Joe Jonas), komt er een ander stel dichter bij elkaar. Na lang suggereren hebben we nu duidelijkheid: Kylie Jenner en Timothée Chalamet zijn echt samen. Ze zoenden in het openbaar bij het concert van Beyoncé, waar ook ex Travis Scott aanwezig was.

En niet alleen Travis, maar zo ongeveer half Hollywood stond in de zaal.

Kylie Jenner en Timothée Chalamet maken hun relatie publiekelijk

Zondag was het dan zover: hun eerste gezamenlijke uiting. Ze waren bij het concert van Beyoncé in Los Angeles, een thuiswedstrijd voor ze. Het zag er naar uit dat ze het heel gezellig hadden met z’n tweetjes en daar word je ook blij van om naar te kijken. En ze zijn zelfs zoenend gespot. Bekijk de zoenfoto’s van Kylie en Timmy hier.

Dat is duidelijke taal, toch?

Ex Travis Scott is ook aanwezig

Terwijl Kylie Jenner haar romance met Timothée debuteert, met flink wat PDA, staat ex Travis Scott ook niets vermoedend in de zaal. Op Twitter zien we namelijk hoe de rapper, en tevens de vader van Kylie Jenners kinderen, de concertzaal afgelopen zondag betrad. Interessant.

Het is onduidelijk of Travis ook in dezelfde VIP-sectie als Kylie zat.

Wie waren er nog meer?

Aangezien het zondag de verjaardag van Queen B was, kwamen veel celebrities haar supporten tijdens deze bijzondere editie van de Renaissance Tour.

Zo was Meghan Markle ook van de partij, die flink los ging vanaf de zijlijn. Net als Kerry Washington, die onder andere met Alicia Keys en Kelly Rowland feestte.

Niet alleen in de zaal, maar ook op het podium kwamen er bekenden langs. Zo gaf niemand minder dan Diana Ross een klein gastoptreden tijdens de show.

Natuurlijk was ook Kim Kardashian aanwezig. Zij bezocht het festival met haar kids, haar moeder en zus Khloé. Tijdens het festival childe ze ook nog even met Jeff Bezos. Uhm, oké?

Verder stonden ook Justin en Hailey Bieber, Keke Palmer, Winnie Harlow, Adele, Katy Perry, Jodie Turner-Smith en Heidi Klum aanwezig.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.