Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle die losgaat tijdens het concert van Beyoncé is alles wat je vandaag wil zien

Meghan Markle is aan het floreren. Ze lijkt haar draai in de VS weer teruggevonden te hebben en leeft haar beste leven. Zo ging ze onlangs naar het concert van Beyoncé en ze hield zich niet in.

Meghan is niet iedereens favoriete celebrity. Dus ook veel negatieve comments passeren de revue. Maar waarom eigenlijk? Wat valt er te haten op iemand die losgaat tijdens een Beyoncé-concert?

Meghan Markle danst erop los bij concert van Beyoncé

Beyoncé is een van de weinige artiesten die bijna iedere celebrity naar haar nieuwe show weet te trekken. Het publiek staat vol met fans, maar ook met bekende gezichten. Komt het door haar bizarre zangkunsten, door de indrukwekkende looks of het imposante decor? God knows. 

Afgelopen vrijdag stond Beyoncé met haar Renaissance Tour in Los Angeles – de hometown van Meghan Markle. Je raadt het al, de ex-Hertogin was van de partij, samen met Prins Harry.

@thasklassy

This woman is fricken icon!!!!! #meghanmarkle #beyonce #princeharry #concert #rennaissance #sofistadium #diva

♬ original sound – Matt

Wat wij zien op de video is een 42-jarige vrouw die zich gedraagt als iedere andere vrouw in het stadion. Maar hé, het is wel Meghan Markle, dus heeft het internet een mening. Volgens sommigen danst ze ‘te opvallend’. Uhm, oké?

Keert Meghan Markle terug naar Instagram?

We hebben slecht nieuws voor de haters, want het ziet ernaar uit dat we meer van Meghan gaan zien binnenkort. Een terugkeer op Instagram van Meghan lijkt dicht bij, want ze zou al een Instagram-handle hebben geregeld. Ze heeft een account genaamd @meghan, dat al 125K volgers heeft. Op de eerste post is het nog even wachten, want het account is nog leeg. Toch heeft een nabije bron aan The Daily Mail bevestigd dat Meghan echt terugkeert naar Instagram: ”Yes, that’s her. Expect an announcement very soon. She’s coming back.”

Zodra Meghan weer begint met posten is de verwachting dat ze in no-time miljoenen volgers heeft, waardoor ze een flink zakcentje kan verdienen met het platform.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.