Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish heeft de perfecte volumineuze blow-out en deelt een foto op Instagram

Afgelopen maand ruilde Billie Eilish haar groen-zwarte mullet in voor een platinumblonde coupe. De foto die ze ervan deelde verbrak direct een Instagram-record en fans waren obsessed met de look. Nu gaat ze nog een stapje verder door een foto van dé perfecte blow-out te delen op Instagram.

Eerlijk is eerlijk, de coupe staat Billie fantastisch en ze ziet er direct volwassener uit.

Billie Eilish heeft blond haar

Als je dacht dat je een week zou overleven zonder het nieuwe blonde haar van Billie Eilish op Instagram voorbij te zien komen, think again. Afgelopen maand postte Billie een foto van haar haartransformatie nadat ze twee jaar met dezelfde coupe te zien was. Dit keer koos ze voor één kleur: platinumblond. Met haar nieuwe haarkleur brak ze een Instagram-record: ze bereikte ruim 1 miljoen likes binnen 6 seconden.

Even later verbrak ze weer een Instagram-record met een foto van haar blonde haar in een rommelige knot. Nu deelt ze een foto van haar super bouncy blow-out met zoveel volume dat we direct jaloers worden. Haar pony is heel erg vol en de uiteinden zijn perfect geföhnd. Ze combineert de look met een 50’s-style vestje en minimalistische make-up met een peachy lipkleur. In de caption schreef Billie Eilish, “things are comingggg.” Waardoor fans speculeren over nieuwe muziek of een ander project.

Reacties

Fans reageren enthousiast met reacties als, “ALBUM COVER SHOOT ME THINKSSSS.” en, “OH MY GOD WAIT THE CAPTION.” Anderen reageren vooral op de look van Billie Eilish, zo schrijft een volger, “you look hot.” en een ander, “I LOVE THIS FIT!!!” Model Ashley Graham is ook fan van de look en schrijft onder de foto van Billie Eilish, “aw such a lil cutie pie.” Wij kunnen niet wachten tot Billie onthult waar ze mee bezig is en wat we van haar kunnen verwachten. Wordt vervolgd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.