Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

De rommelige knot van Billie Eilish breekt wederom een Instagram-record

Vorige week brak Billie Eilish alle records op Instagram met haar blonde haar. Na ruim twee jaar genoten te hebben van haar iconische zwarte haar met groene aanzet (dat een fout was van de kapper), koos ze dit keer voor een zomerse coupe. En Billie Eilish post met haar nieuwe haarkleur meer selfies dan ooit.

Dit keer ging ze voor een rommelige knot en die brak (wederom) alle records op Instagram.

Billie Eilish heeft blond haar

Als je dacht dat je een week zou overleven zonder het nieuwe blonde haar van Billie Eilish op Instagram voorbij te zien komen, think again. Vorige week postte Billie een foto van haar haartransformatie nadat ze twee jaar met dezelfde coupe te zien was. Dit keer koos ze voor één kleur: platinumblond. En hoewel de kleur haar geweldig staat, koos ze ook voor een shaggy kapsel dat geknipt werd tot haar schouders.

Billie Eilish deelde later op TikTok dat de haartransformatie al even aan de gang was en dat ze al langer rondliep met een pruik van haar zwart/groene kapsel. Met haar nieuwe haarkleur brak ze een Instagram-record: ze bereikte ruim 1 miljoen likes binnen 6 seconden. Nu deelt ze een selfie met een rommelige knot, die direct de tweede plek inneemt op Instagram.

@billieeilish

♬ Lo Vas A Olvidar – Billie Eilish & ROSALÍA

Rommelige knot

De selfie heeft inmiddels bijna 17 miljoen likes en ruim 170.000 reacties. En de rommelige knot van Billie Eilish is alles wat wij willen zien. Haar lokken zitten rommelig bij elkaar, terwijl haar curtain bangs nog langs haar gezicht hangen. Verder hangen er hier en daar wat losse plukken die het kapsel helemaal afmaken.

En ook haar fans zijn groot fan van dit kapsel met reacties als, “ur so hot omg” en, “you’re gonna break the internet AGAIN.” Ook beginnen fans over haar truc met de pruik, “She done bamboozled us for months and we didn’t even suspect it HAHA” Wij hopen dat Billie Eilish en haar selfies een nieuw ding zijn op Instagram.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.