Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Wauw: Billie Eilish krijgt Lowlands-publiek stil met haar nieuwe nummer

Gisteravond sloot de Amerikaanse Billie Eilish Lowlands af, met een optreden op de grootste stage – de Alpha. Natuurlijk ging het voor de echte diehards nog even door met een afterparty, maar Billie laat wel een goeie indruk achter. En hoe knap is het als je duizenden mensen stil krijgt met een nummer dat nog maar een maand oud is? Chapeau.

Was jij erbij gisteravond?

Billie Eilish kreeg het Lowlands-publiek stil met haar nieuwe nummer

De 21-jarige singer-songwriter uit Los Angeles staat ondanks haar jonge leeftijd al heel wat jaren aan de top en dat is niet zonder reden. Met haar prachtige stemgeluid en haar bijzondere teksten weet ze keer op keer weer te scoren. Dat doet ze niet alleen, haar broer Finneas is haar steun en toeverlaat en helpt haar met het produceren en schrijven. Voor de nieuwe film ‘Barbie‘ schreven ze samen het nummer ‘What Was I Made For’ en ondanks dat de film nog maar een maand in de bioscoop draait, is het nummer al favoriet van velen.

Gister stond ze dus op Lowlands én speelde ze haar nieuwste creatie ook. Ze kreeg het publiek stil, door de emotie die er in de lucht hing. Natuurlijk was het niet helemaal stil – er zongen er ook heel veel mensen zacht mee, wat de sfeer nóg mooier maakte. Bekijk de eerste beelden hieronder:

@luissc4rlos

what was i made for? #billieeilish #lowlands2023

♬ som original – luis

@lucmats

First time hearing this song live🤭 #billieeilish #whatwasimadefor #babriemovie #lowlands

♬ origineel geluid – Luc Mats

Het account van Lowlands zelf deelt ook nog een recap van de avond, waar ze natuurlijk ook haar andere hits zong. De sfeer was uitermate goed en Eilish droeg het optreden met haar larger-than-life charisma, zo vertelt 3voor12.

Lollapalooza

De eerste keer dat Billie What Was I Made For live zong, was vorige week tijdens Lollapalooza. Die video op TikTok is inmiddels al meer dan zeven miljoen keer bekeken, omdat het hele publiek daar uit volle borst meezingt. Magisch momentje wel.

@billieeilishhome

Watch Billie’s performance of “What Was I Made For?” at Lollapalooza now.

♬ original sound – Billie Eilish Home

Kylie Minogue blijft scoren met muziek: wat is haar vermogen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.