Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 21 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish zou een nieuwe relatie met acteur Matthew Tyler Vorce hebben

Het gaat goed in het liefdesleven van Billie Eilish. Volgens verschillende geruchten heeft ze een nieuwe relatie met acteur en schrijver Matthew Tyler Vorce. Het stel werd afgelopen weekend knuffelend gespot terwijl ze koffie gingen halen en haar hond uitlieten.

Normaliter houdt Billie haar persoonlijke leven helemaal privé.

Billie Eilish heeft relatie met Matthew Tyler Vorce

Billie Eilish werd afgelopen weekend knuffelend gespot met acteur Matthew Tyler Vorce terwijl ze haar pitbull Shark uitlieten en koffie haalden in Santa Barbara, Californië. Wie is Matthew Tyler Vorce? Hij beschrijft zichzelf als acteur en schrijven in zijn Instagram-bio, die hij nu op privé heeft gezet. Volgens IMDb had hij rollen in de film Mother, May I Sleep with Danger? en drama Dark Hours: Typee.

Billie Eilish heeft de perfecte volumineuze blow-out en deelt een foto op Instagram

Hoewel Billie Eilish en Matthew hun relatie nog niet hebben bevestigd, zien ze er erg verliefd uit op de foto’s van Page Six. Daarop zien we hoe haar hoofd op zijn schouder ligt terwijl ze arm-in-arm door Santa Barbara lopen. Fans speculeerden al eerder dat er een glimp van Matthew te zien was in Billie Eilish’s Apple TV+ documentaire The World’s a Little Blurry. In een scène na de Grammy Awards in 2020 (waar Billie 5 awards won) vertelt ze dat ze een telefoontje ontvangt van haar “first love.” Veel fans geloven dat het telefoontje van Matthew kwam.

Eerdere relatie

Billie Eilish was eerder nog samen met rapper Brandon “Q” Adams maar het paar ging uit elkaar in 2019. Normaliter houdt Billie haar persoonlijke leven ver buiten de schijnwerpers en weten we ook vrij weinig over haar liefdesleven. Toch ziet ze er nu heel gelukkig uit met Matthew Tyler Vorce, we wachten op de officiële bevestiging van hun relatie en tot die tijd wensen we ze heel veel geluk samen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.