Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 16 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

Billie Eilish zoenend gespot op Coachella met twee influencers

Het razend populaire festival Coachella is je waarschijnlijk niet ontgaan. Honderden artiesten, waaronder Billie Eilish, waren aanwezig op dit festival. Gisteren kwamen er filmpjes vrij waarop te zien is dat Billie Eilish aan het zoenen is met content creator Quenlin Blackwell en actrice Odessa A’zion.

De drie kenden elkaar al voor Coachella, er gingen hiervoor namelijk al geruchten rond over een eventuele relatie. Wat er precies is gebeurd en wie deze twee vrouwen zijn, leggen we je uit.

Dit is er gebeurd op Coachella

Afgelopen weekend, het eerste weekend van Coachella, gingen er veel videos rond waarin de zangeres te zien was met twee andere vrouwen. Billie gaf dit weekend een surprise party. Eerst maakte de artiest een onverwachte verschijning bij het optreden van Lana Del Rey op vrijdag. Zaterdag was ze te zien bij de Do LaB stage, daar werd ze zoenend gespot met model, youtuber en content creator Quenlin Blackwell. In de video is te zien hoe Billie naar Quenlin toe loopt en haar een kus op de mond geeft.

Later die avond kwam er nog een video online waarop te zien was dat Billie intiem aan het dansen is met Odessa A’zion. Op deze videos is te zien dat de twee elkaar zeker niet uit de weg gaan, ze zijn namelijk bijna de hele tijd samen en aan het dansen.

@billiesredhair

Billie and Odessa OMG! #billieeilish #billieandodessa #coachella2024 #gayforbillieeilish

♬ original sound – Billie’s Red Hair

Wie zijn deze twee influencers?

Billie Eilish is zoenend gespot met de 23-jarige Quenlin Blackwell. Zij is model, YouTuber en content creator. Ze heeft meer dan 2 miljoen volgers op Instagram en 1 miljoen abonnees op YouTube. Vijf maanden geleden vermeldde Quenlin op haar socials dat ze ook op vrouwen valt.

De andere vrouw met wie Billie intiem was gespot, is de 23-jarige actrice Odessa A’zion. Billie en Odessa kennen elkaar al jaren en zijn al langere tijd vrienden. Er gingen in november 2023 al geruchten rond dat de twee meer waren dan alleen vrienden, deze geruchten waren ontstaan doordat er een video rondging waarin ze aan elkaars tong aan het zuigen waren. Billie, Odessa en Quenlin gaan al een tijdje met elkaar om, het was dus geen verrassing dat deze drie met elkaar op Coachella waren.

@quenblackwell

actually I got TWO baddie friends….… @monkey @BILLIE EILISH

♬ Baddie Friend (Two Bad Bitches) (feat. House of Evo) – Kevo Jefé & Casa Di & Steve Terrell

De geruchten van fans

Er zijn veel fans die denken dat Billie Eilish en de twee andere vrouwen met z’n drieën in een relatie zitten, ze noemen het ook wel een ‘throuple’. Fans zijn erg positief en hopen dat de geruchten waar zijn. Toch zijn er ook veel fans die denken dat het allemaal gewoon vriendschappelijk bedoeld is, omdat ze al jaren bevriend zijn en het niet altijd meteen iets serieus hoeft te zijn. Wat denken jullie?

Waarom ben ik toegevoegd aan het ‘beste vrienden’ verhaal van Billie Eilish?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.