Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 2 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Billie Eilish heeft zwart haar en een pony in nieuwe foto op Instagram

Inmiddels hebben we een PA nodig om de haartransformaties van Billie Eilish bij te houden, want het wordt lastig om het allemaal zelf te doen. Door de afgelopen jaren heen hadden we eerst een neongroene aanzet met zwarte lokken, verschillende pony’s, platinumblonde lokken, choppy layers, donkerbruin en zelfs rood haar voor een week. Nu introduceert Billie zwarte lokken in een nieuwe foto op Instagram.

Natuurlijk staat het haar geweldig.

Billie Eilish heeft zwart haar

Het is duidelijk, Billie Eilish is een echte kameleon als het gaat om kapsels. Nu lijkt het erop dat ze haar donkerbruine haar niet donker genoeg vond, want ze plaatst nu een foto van haar zwarte kapsel op Instagram. Met een selfie die ze de caption, “⬛” geeft, zien we Billie met superdonker haar dat perfect matcht met haar zwarte hoodie en mondmasker. Onder de foto schreef ze zelf nog, “she’s back”.

Dat was niet de enige verandering aan haar kapsel, want Billie Eilish introduceert ook nog eens een kortere pony die net boven haar wenkbrauwen uitkomt.

Billie ging ook naar Instagram Stories en plaatste een selfie van alleen haar haar en ogen, met de woorden “did you miss me?” – iets wat ze vaker schrijft als ze ervoor kiest wederom een haartransformatie te ondergaan.

Instagram / @billieeilish

Natuurlijk gingen fans helemaal los onder de nieuwe foto van Billie Eilish en zijn ze compleet obsessed met het nieuwe kapsel van de zangeres. “BLACK HAIR SUPREMACYYYYY”, schreef een fan, terwijl een ander toevoegde, “BLACK HAIR ERA IS BACK” Weer een andere fan schreef, “MY FAV HAIR COLOR”. En eerlijk is eerlijk: wij beginnen ook fan te worden van het zwarte kapsel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.