Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Blake Lively brengt een ode aan Gossip Girl én SATC in een briefje aan man Ryan Reynolds

Blake Lively brengt een ode aan twee mode-iconen: Serena van der Woodsen en Carrie Bradshaw. In een Gossip Girl-ode aan haar man Ryan Reynolds combineert ze Sex and the City met haar eigen rol in de serie Gossip Girl. En daarmee worden onze twee favoriete series op een iconische wijze bij elkaar gevoegd, hoe kan het ook anders als je Serena van der Woodsen hebt gespeeld.

Blake deelt het op Instagram.

Blake Lively deelt Gossip Girl-ode

Nadat de eerste twee afleveringen van het vervolg op Sex and the City vorige week op HBO Max verschenen, werkte Ryan’s marketingbedrijf Maximum Effort samen met Peloton en Mr. Big aka Chris North voor een advertentie. En dat had natuurlijk alles te maken met de tragische gebeurtenis in And Just Like That, waarin Mr. Big een dodelijke hartaanval krijgt tijdens het fietsen op zijn Peloton-fiets.

Blake feliciteerde haar man met zijn succesvolle advertentie en stuurde een lief briefje naar Ryan, waarin ze twee van onze favoriete tv-programma’s combineerde. Verwijzend naar Sex and the City, schreef ze het bericht aan Ryan op een Magnolia Bakery-doos. Voor degenen die het niet weten, Magnolia Bakery is een iconische Sex and the City-locatie, die keer op keer terugkomt in de serie.

Instagram / @vancityreynolds

Op de doos schreef ze, “To my mister who always goes big or goes home. I love you so much. But not as much as Peloton loves you,” Ze tekende een hartje voordat ze toevoegde, “Serena Bradshaw.” Het stel uploadde vervolgens een foto waarop Blake de doos vasthoudt met de tekst, “Yes the cupcakes were harmed in the taking of this photo. Luckily my husband can revive anything.”

Instagram / @vancityreynolds

De advertentie, die viraal ging, staat inmiddels ook op de Instagram-pagina van Ryan Reynolds. En dit bewijst wederom dat Blake Lively en Ryan Reynolds het leukste stel op aarde zijn.

Alle momenten dat Blake Lively en Ryan Reynolds elkaar trollen op social media

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.