Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 28 nov 2021
Leestijd: 5 minuten

Alle momenten dat Blake Lively en Ryan Reynolds elkaar trollen op social media

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn wat wij noemen couple goals. Niet alleen omdat ze perfect bij elkaar passen, maar ook omdat ze elkaar op hilarische wijze belachelijk maken op social media. Een goede reden om alle momenten dat ze elkaar te grazen namen via Twitter en Instagram eens bij elkaar te zetten.

De twee zetten elkaar altijd in het zonnetje.

25 augustus 2021

Natuurlijk vierde Ryan Reynolds de 34e verjaardag van zijn vrouw Blake Lively door een hilarische post op Instagram. Hij deelde een TikTok-duet dat hij maakte met Mariah Carey op zijn Instagram Story en schreef, “My favourite thing that’s ever happened on August 25th.”

Instagram / @vancityreynolds

24 oktober 2020

Wat is een Blake/Ryan verjaardag zonder een hilarische social media post van hun wederhelft? Niks, natuurlijk. Blake en Ryan hebben er inmiddels een traditie van gemaakt om elkaar belachelijk te maken op hun verjaardagen. En dus zaten we afgelopen weekend klaar voor de 44ste verjaardag van Ryan.

Ze deelt foto’s van Ryan die zijn verjaardagstaart eet met daarbij de tekst, “1) Who is the lost soul that selects birthday PIE. 2) What ANIMAL eats their cake (pie) without first blowing out the candles. @vancityreynolds that’s who. Happy Birthday. I honestly can’t believe we’re still married.”

23 oktober 2020

Een dag voor Ryans verjaardag was het ook al raak, toen Ryan de photoshopskills van Blake Lively belachelijk maakte. Toen ze na het stemmen een foto deelden, merkten fans op dat Blake een paar schoenen aan haar voeten had getekend. In de foto van Ryan had ze namelijk geen schoenen aan.

Dat leverde hilarische reacties op en Ryan deed er nog een schepje bovenop door een paar laarzen voor Blake te tekenen.

23 juli 2020

Blake en Ryan pesten elkaar in de Instagram comments van Ryan. De acteur postte een foto op Instagram over zijn thriller Buried uit 2010. In de video zien we hoe hij een slokje neemt uit een fles, die is bewerkt om zijn eigen Aviation Gin-lijn te laten zien.

“I think this just got me pregnant,” grapte Blake onder de post. Ryans antwoord? “I will be out of the office starting July 22nd through the middle of ever and ever. If you need immediate assistance during my absence, please contact someone. Anyone. Otherwise I will respond to your message as soon as possible upon my unlikely return. Thank you.”

blake lively ryan reynolds
Instagram / @vancityreynolds

27 mei 2020

Blake Lively maakte Ryan Reynolds wederom belachelijk nadat een meme-account een nep-bewerking van de acteur deelt. Hij ligt in zijn onderbroek op de kassa van een supermarkt en Blake Lively reageert onder de foto. “Please stop stealing my personal photos,” grapte ze met een knipogende smiley.

25 april 2020

Blake maakt Ryan belachelijk vanwege zijn mini paardenstaartje en deelt een foto met haar 28.6 miljoen volgers. “I dare you to forget this every time you see him for the rest of eternity,” schrijft ze in haar Instagram Stories. Ryan deelde de foto en schreef erbij, “clearly your birth control doesn’t work, so…”

blake lively ryan reynolds
Instagram / @blakelively

26 augustus 2019

Dit keer was het tijd voor de verjaardag van Blake, die 32 werd. Ryan Reynolds ziet dat als de perfecte kans om een selectie van minder flatteuze foto’s te delen op Instagram. “Happy Birthday, @blakelively,” schrijft hij als caption voor zijn 32.2 miljoen volgers. De selectie spreekt voor zich.

2 november 2018

Tussen 2019 en 2018 was het eventjes rustig, maar Ryan en Blake zijn al zo’n vijf jaar bezig op social media. Dit keer was het wederom de beurt aan Ryan. Hij impliceerde dat Blake Lively al zo’n twintig keer vreemd is gegaan… met geesten. Hij reageerde op een tweet waarin stond, “Woman who had sex with 20 ghosts is now engaged to a spirit” met, “THIS is how I find out?”

30 september 2018

Blake promoot haar film A Simple Favour met een Instagram-post in een pak terwijl een naakte man voor haar ligt met een martini. “My turn… @asimplefavor 📷: @timpalen”, schreef ze erbij. Ryan reageerde met, “He seems nice.” LOL.

17 september 2018

Op Twitter liet Ryan zijn support zien voor de nieuwe film van zijn vrouw, A Simple Favour, en schreef, “This movie cured me of my virginity.” Blake reageerde met, “@VancityReynolds 💋♥️🍆💥 (No that’s not emoji climaxing. I just really like eggplants. Pyrotechnic ones.)”

Nee, wij hebben ook geen idee wat we er precies van moeten denken.

18 mei 2018

Ryan post een foto met Hugh Jackman met de caption, “Ran into this guy at his coffee shop, @laughingmancoffee. And by “ran into” I mean I followed him there.” Waarop Blake antwoordt, ‘Is the extra distance between you supposed to convince me that you DON’T love him more than me?? Nice try,’

31 maart 2018

Gerucht ging dat het huwelijk tussen Blake en Ryan niet helemaal soepel verliep, maar Ryan draaide dit op een hilarische wijze om. Hij citeert de eerder gemaakte quote met een eigen tekst op Twitter. “Deadpool Ryan Reynolds and wife Blake Lively struggling to spend ‘quality time'” with, “I wish. I could use a little ‘me time’.”

23 oktober 2017

Wederom een birthday prank en misschien wel onze favoriet. Blake deelt op de verjaardag van Ryan een foto van Ryan Gosling en haar afgesneden man. Ze schrijft, “Happy Birthday, baby.” Hilarisch.

25 augustus 2017

Maar die tweet van Blake kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen. Een aantal maanden eerder postte Ryan een afgesneden foto voor haar verjaardag met de tekst, “Happy Birthday to my amazing wife.”

En zo geschiedde de troll-a-thon van Ryan Reynolds en Blake Lively. Op naar nog meer hilarische momenten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.