Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 14 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

De boblijn en de pixie cut zijn dé kapsels van de zomer en deze celebrities rocken ze al

Als je naar buiten kijkt zou je het nog niet helemaal zeggen, maar zomer 2019 staat toch echt voor de deur. En met een nieuw seizoen, komt ook een nieuw kapsel. Meestal gaan de lokken iets lichter en zetten we massaal de schaar erin. Dit jaar zijn de boblijn en de pixie cut helemaal hot.

De schaar erin zetten is soms best spannend. Je weet wat ze zeggen: nieuw kapsel, nieuwe vrouw. Maar goed, eens moet de stap gezet worden en wij helpen je graag over de streep.

De boblijn en pixie cut zijn dé kapsels van 2019

Menig celebrity liet de kapper helemaal losgaan en rockt een korte coupe. Het is dus niet gek dat deze kapsels verkozen zijn tot dé kapsels van zomer 2019. Daarnaast is het ook nog eens perfect voor in de zomer, want we weten allemaal dat die lange lokken in hartje zomer bloedheet zijn. Doe ons dan maar zo’n luchtige pixie cut.

De pixie cut

Wie aflopen week op het internet heeft gezeten – a.k.a. iedereen – heeft Bella Hadid zien stralen op het MET gala met een prachtige pixie cut. Even eerlijk, hoe classy ziet ze eruit? Audrey, is that you?

kapsels zomer 2019 boblijnen pixie cuts
Getty Images

Liever een iets stoerdere pixie cut? No problemo, check hieronder het toffe kapsel van Ruby Rose. Zij staat bekend om haar pixie cut en rockt deze als geen ander.

kapsels zomer 2019 pixie cut boblijnen
Getty Images

De boblijn

Ook de boblijn is deze zomer opnieuw een ding. Een groot ding om precies te zien. Tal van celebrities zijn fan van dit speelse kapsel, we zien de een na de andere stylish boblijn voorbijkomen.

Met een klassieke bob á la Anna Wintour zit je altijd goed; als er iemand stijl heeft dan is zij het wel. Ze rockt al jaren de boblijn inclusief pony, een tijdloos kapsel waar je niet snel spijt van krijgt.

zomer kapsels boblijn pixie cuts
Getty Images

Ook Margot Robbie verscheen onlangs met een lange bob in de schijnwerpers en het stond haar prachtig. Zeker als je moeite hebt met afscheid nemen van je lange lokken, is dit het kapsel voor jou.

kapsels 2019 boblijn pixie cut
Getty Images

Wie korte bob zegt, zegt Dua Lipa. De zangeres draagt dit kapsel al jaren en bracht de korte bob weer in de mode. Wij zijn verliefd en rennen nu het liefst zo snel mogelijk naar de kapper. Doei lange dode lokken.

kapsels zomer 2019 boblijn pixie cut
Getty Images

Ben jij benieuwd naar de kapsels die je dit festivalseizoen veel gaat zien? Lees dan vooral dit artikel.

Glamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.