Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 24 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Boob tape: hoe moet dat nou?

Als het aankomt op jurkjes met een lage rug, tops zonder bandjes of andere nietsverhullende kledingstukken, dan zijn bh’s vaak een spelbreker in de look. Godzijdank is er boob tape. Maar ben jij ook altijd zo aan het sukkelen met het tape? Dan leggen wij het voor eens en voor altijd uit.

Er zijn namelijk verschillende technieken, die allemaal weleens van pas kunnen komen.

Boob tape: hoe werkt dat nou?

Luister en huiver, want zo krijg je die boobies in de lucht.

Van tevoren wil je ook op een paar dingen letten. Om ervoor te zorgen dat je tape lang houdt, wil je het plakken op een droge en schone huid. Die bodylotion na het douchen kun je dus beter overslaan. Ook is het handig om tepelcovers te gebruiken voor het plakken. Anders wordt het verwijderen wel erg pijnlijk …

Over de schouders

Heb jij een outfit met een diep decolleté? Dan is dit de ideale manier om je boob tape te plakken. Je begint met de tepelcovers en lift je borsten met twee stroken tape per borst. Et voila! Je bent klaar voor je outfit.

Voor lage ruggen

Als niet de voorkant, maar juiste de achterkant van je outfit ontbloot is, dan zijn er ook talloze manieren om je borsten onzichtbaar in te tapen. Zo is de eerste methode in de video van Booby Tape ideaal voor de dames met de kleinere cupmaat. De laatste twee methodes zijn geschikt voor alle borsten.

Op de NSMBL redactie zijn wij vooral fan van de laatste manier, waarop het tape wordt aangebracht als halter. Zo creëer je de perfectie borstlift, zonder al te veel moeite.

Ons favoriete boobtape

Tegenwoordig kun je bijna overal boobtape kopen. Toch leert de ervaring dat het kwalitatievere tape beter en langer blijft zitten. Onze favorieten zijn Booby Tape (€15) en Litchy (€20).

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.