Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 24 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Loes (24): ‘Mijn zus is aan het daten met mijn biologische vader’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je de Bizarre Bekentenis van Loes*.

‘Mijn zus is aan het daten met mijn biologische vader’

“Ik ben op de wereld gekomen omdat mijn moeder 25 jaar geleden een affaire heeft gehad. Gelukkig besloot mijn vader mijn moeder te vergeven en mij te houden, waardoor ik een redelijk goede en fijne opvoeding heb gehad. Toch is mij altijd al opgevallen dat ik er niet uitzie als de rest van mijn broers en zussen. Ik ben de enige roodharige in ons gezin en hier heb ik altijd wel mijn vraagtekens bij gehad. Het voelde dan ook niet als een mega grote verassing toen mijn moeder mij op mijn 17de voorstelde aan mijn biologische vader en vertelde over haar affaire. Ze vond dat ik oud genoeg was om de waarheid te weten, maar liet mij beloven dat ik dit geheim niet aan mijn broers en zussen zou vertellen. Die dag werd mij namelijk verteld dat mijn biologische vader nooit een rol zou gaan spelen in mijn leven.”

 

 

“Ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit niks met mij deed, maar ik heb geleerd om met dit geheim te leven en het te verzwijgen voor de rest van mijn familie. Maar nu is er iets vreselijks gebeurt… Mijn zus heeft altijd iets gehad voor oudere mannen. Dit is gewoon haar type, maar soms maken we grapjes dat dit komt door knappe acteurs als John Travolta en George Clooney. Hoe dan ook; drie maanden geleden vertelde ze aan mij dat ze een nieuwe relatie heeft en liet een foto zien van de gelukkige man. Tot mijn schrik zag ik op de foto mijn biologische vader.”

Profvoetballer Neymar bedriegt zwangere vriendin: waarom doen mannen dat?

Familiegeheim

“Dit is wel het laatste waar ik aan dacht toen mijn zus vertelde over haar nieuwe vriend. Ik heb dan ook een paar dagen gedebatteerd over wat ik nou moest doen. Mijn moeder heeft mij al die jaren geleden namelijk laten zweren dat ik dit geheim nooit aan mijn zus zou vertellen. Toch heb ik besloten om haar uiteindelijk de waarheid te vertellen. Dit vatte mijn zus niet bepaald goed op, want ze dumpte mijn biologische vader meteen. Gelukkig was ze was niet boos op mij, maar wie nu wel woedend op mij is, is mijn moeder.

Ze zegt dat dit niet mijn geheim was om te delen. Volgens haar maakte het niet uit dat mijn biologische vader met mijn zus aan het daten was, omdat het niet haar familie is en omdat de relatie toch nog niet serieus was. Ze noemt mij nu een verrader en vindt elk excuus om luide opmerkingen te maken over hoe ik niet te vertrouwen ben. Hierdoor voel ik mij vreselijk, maar ondanks dit ben ik toch blij dat ik het mijn zus heb verteld, want dit kon echt niet.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Kendall Jenner vertelt eerlijk: ‘Ik voelde me niet thuis in mijn familie’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.