Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Brad Pitt liet zijn kinderen ‘beven van angst’: dit heeft de acteur er zelf over te zeggen

Brad Pitt is het gesprek van de dag en dat heeft alles met maken met een oud Instagram-bericht van zijn zoon Pax Jolie-Pitt. In dit bericht wordt door Pax even heel duidelijk gemaakt wat voor vader Brad is – en dat is volgens hem niet heel best.

Het Vaderdagbericht dat Pax in 2020 online zette, blaast nu groots op.

Zoon Pax noemt vader Brad Pitt een ‘klootzak van wereldklasse’

Brad Pitt heeft veel fans, maar zijn zoon (die hij samen met ex Angelina Jolie adopteerde) is daar niet een van. Dat maakte hij op Vaderdag in 2020 maar al te duidelijk met zijn bericht op Instagram. In dat bericht brengt de 19-jarige Pax naar buiten dat alle kinderen beven van angst in zijn aanwezigheid. Hij zou hun leven tot een hel maken.

Het bericht van Pax

Brad pitt
Bron: Instagram

“Happy Father’s Day to this world class asshole!! You time and time again prove yourself to be a terrible and despicable person. You have no consideration or empathy toward your four youngest children who tremble in fear when in your presence. You will never understand the damage you have done to my family because you are incapable of doing so… ” schreef Pax in het bericht op Instagram. En ja, dit bericht is zorgwekkend. Dus waarom wordt deze zaak nu pas besproken?

Dat heeft een duidelijke reden. Toen dit bericht in 2020 verscheen, waren er nog twijfel over of dit Instagram-account inderdaad van Pax was. Nu heeft een bron aan The Daily Mail bevestigd dat dit wel het geval is.

Dit heeft Brad Pitt erover te zeggen

Brads reactie naar de media was heel duidelijk: ‘No reaction’ stelde hij. Ondanks een bericht waarin wordt beweerd dat Pitt de situatie als “deprimerend” en “frustrerend” ervaart, benadrukt een bron dicht bij de acteur dat niets minder waar is. “It’s been a long seven years and it’s unfortunate when people unnecessarily raise issues from so far in the past … and don’t take into consideration the impact it has on the whole family” geeft de bron door aan Page Six.

Het ding is alleen: the whole family is niet echt meer één familie. De kans dat Brad daar de oorzaak van is, is erg groot. Niet alleen Pax uit zijn onvrede over het gedrag van zijn vader, ook dochter Zahara doet iets opmerkelijks: ze verandert haar achternaam. En je raadt het al, ze laat het ‘Pitt’ gedeelte weg. Ook zijn geliefde Angelina staat sinds 2016 al niet meer aan zijn zijde.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.