Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 22 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Is Hairy Styles kaal voor een rol in The White Lotus S3?! Alles wat we weten

Begin november shockeerde Harry (no-Hairy) Styles de hele wereld door zijn beroemde donkere krullen af te scheren. Ja, is ‘t een keer geen liefdesschandaal gaat het wel om z’n haar. Fans over de hele wereld vinden het doodzonde en zelf de moeder van Harry heeft zich in de discussie gemengd, die snapt de haat op zijn nieuwe kapsel niet.

Maar wat blijkt..? Het is voor een rol in een mega grote serie. Of nou ja, die geruchten gaan nu rond. 100 procent zeker is het niet, maar mocht het waar zijn: slay. Harry zou namelijk een grote rol in The White Lotus seizoen 3 gaan spelen.

Harry Styles in The White Lotus?

The White Lotus is een Amerikaanse komedie-drama televisieserie gemaakt door Mike White voor HBO. Je bent fan of je bent ‘t niet, maar gezien de enorme populariteit is die eerste categorie véél groter. Niet zo gek dat acteurs staan de trappelen om deel uit te maken van de cast. Aubrey Plaza, Lukas Gage, Jennifer Coolidge, Haley Lu Richardson en Sydney Sweeney hebben al een mooie rol mogen vertolken. En als ‘t aan verschillende bronnen ligt.. is Harry Styles de volgende.

Harry heeft afgelopen jaren al in een aantal bijzondere filmwerken mogen spelen en daarin zijn acteerkunsten kunnen laten zien. De zanger/acteur zal ook te zien zijn in nieuwe Marvel-films maar ook The White Lotus wordt nu genoemd.

Is dát de reden dat hij zijn haar afgeschoren heeft?!

@californiasunlouis

Rumor has it #harrystyles #foryoupage #foryou #fyp #harrystylesvids #whitelotus #harrystylesedit #hslot #loveontour

♬ Renaissance (Main Title Theme) [from “The White Lotus: Season 2”] – Cristobal Tapia De Veer

“There is a male a-list singer that’s gonna be one of the roles,” aldus de bronnen.

De plek waar het derde seizoen van The White Lotus opgenomen zal worden kan dus een enorme stijging in toerisme verwachten. De geruchten over de nieuwe locatie gingen al een poosje de rondte. Mike White – de maker van de serie – had in een aantal interviews al verklapt dat hij al barstte van de ideeën. Zo gaf hij al aan dat het nieuwe seizoen weer een specifiek thema zal krijgen, namelijk religie en spiritualiteit. Mike is al op meerdere spots in Thailand gespot, op zoek naar de juiste filmlocaties. Thailand it is, dus.

De rol van Harry? Er worden nu dingen geroepen zoals ‘yogaleraar’. Met een kale kop dus.

We will see, maar ‘t lijkt ons wel wat.

Boek de ultimate girlstrip naar Italië en verblijf in The White Lotus-villa

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.