Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 20 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoe de cast van Bridgerton oefende voor de choreografie in de serie en fans gaan los

Bridgerton is misschien bijna een maand geleden uitgekomen, maar de serie heeft ons nog steeds in haar greep. Van de prachtige, uitbundige kostuums en de sappige gossip tot de hete seksscènes: wij zijn fan. De Netflix-serie is het beste wat ons is overkomen dit jaar en daarom is het niet gek dat we meer willen.

En terwijl we wachten op het tweede seizoen, zijn wij hier om je het zwarte gat dat Bridgerton heeft achtergelaten op te vullen met ander nieuws over de serie.

Bridgerton choreografie

En dat omvat alles, van het filmen van geheime foto ‘s van achter de schermen tot ongelooflijke video’s van de cast die de choreografie leert voor alle grote dansscènes. De video is oorspronkelijk gedeeld door choreograaf Jack Murphy en laten de beelden zien die hoe de acteurs de danspasjes leren. Zónder kostuums, haar en make-up.

Op het eerste filmpje zien we Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page aka Daphne Bridgerton en The Duke of Hastings die leren walsen. We zien ook hoe Penelope Featherington en Colin Bridgerton, gespeeld door Nicola Couglan en Luke Newton,  hun solonummer leren. En we moeten zeggen dat het er behoorlijk intens uitziet.

Moeilijkste scènes

De video’s verschijnen kort nadat Regé-Jean onthulde wat de moeilijkste scènes van Bridgerton waren om te filmen, en het antwoord zal je misschien verbazen. Ondanks de hete seksscènes en moeilijke choreografie, vertelde hij in een interview aan Netflix dat het eigenlijk de emotionele momenten waren die voor hem het moeilijkst waren om te filmen.

“It’s not always the extreme things that are the hardest. I think everyone has these heightened emotional moments in them at all times. You’re just controlling it and keeping it in check,” vertelt Regé-Jean.

“The hardest moments are the very, very subtle barbs and hurts over the dinner table. When someone says something that you don’t get to blow up about and that you don’t get to cry about. You just have to take that sting right in the ribcage and express that through a flick of an eyebrow or through the way that you cut your peas.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.