Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 14 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Huh: dít personage in Bridgerton claimt Lady Whistledown te zijn

Het is dan eindelijk zo ver: het tweede deel van seizoen 3 van Bridgerton is te bekijken op Netflix. Hoe gaat het verder met de romance van Penelope en Colin? Er lijken wat kleine scheurtjes te ontstaan in de prille relatie, helemaal omdat Colin niet weet dat Penelope de gevreesde Lady Whistledown is.

Of toch niet..? Er is nu iemand anders die deze professionele roddelaar claimt te zijn.

Lady Whistledown: wie is het?

In het begin van seizoen 3 doet Colin er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn en of hij niet gewoon de perfecte love match voor haar is.

Voor Penelope wordt de situatie gecompliceerder door haar breuk met Eloise Bridgerton, die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek: Cressida Cowper. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

Een bijzondere onthulling in Bridgerton

Cressida wordt uitgehuwelijkt aan een veel oudere man en dat wil ze niet. Als iemand haar vertelt dat Lady Whistledown veel macht bezit en eigenlijk geen man nodig heeft, ziet ze haar kans. Zij onthult dat ze Lady Whistledown is, alhoewel dit helemaal niet waar is. Iedereen in the ton gelooft het, omdat Cressida niet een hele goeie reputatie heeft.

@thetvandmoviequeen

CRESSIDA COWPER is deff THAT girlie in the Ton LOLLLlll 👏 #bridgerton #bridgertonseason3 #cressidacowper #penelopefeatherington #colinbridgerton #ladywhistledown #nicolacoughlan #lukenewton #fypシ #foryou

♬ original sound – Andrew DeVitre

Hoewel Penelope er nu goed vanaf komt en Colin niks doorheeft, vindt ze het oneerlijk dat Cressida nu alle ‘eer’ krijgt. Gaat ze zichzelf toch onthullen, met het risico dat Colin niet meer met haar wil trouwen?

Dat gaan we zien in de volgende afleveringen.

Zie hier de eerste steamy beelden van Bridgerton seizoen 3 deel 2

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.