Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 6 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Wist jij dat Jonathan Bailey (a.k.a. Anthony Bridgerton) zo heet was in real life?

Wie dacht verliefd te zijn geworden op Regé-Jean Page, heeft Bridgerton 2 nog niet gezien. Waar Anthony Bridgerton in het eerste seizoen in het niet viel naast The Duke of Hastings, komt in het twee seizoen zijn schoonheid (lees: sexyness) veel beter naar voren.

Met zijn ingekorte bakkebaarden is milord Bridgerton ineens wel érg sexy geworden. We zijn verzeild geraakt op zijn Instagram account en zijn erachter gekomen dat deze acteur in real life nog veel knapper is. Hoe is het mogelijk?

Jonathan Bailey uit Bridgerton

Jonathan Bailey vertolkt de rol van Anthony Bridgerton in de gelijknamige serie. In het eerste seizoen had hij al een prominente rol veroverd, maar in S2 draait eigenlijk het hele verhaal om hem. En daar zijn we maar al te blij mee want het is een genot om naar hem te kijken. Zeker nu hij wat vaker neerstrijkt bij de barber en zijn lange bakkebaarden heeft ingewisseld voor een strak geschoren coupe. Wij zijn fan.

Maar waarom dan precies?

Nou, dat is niet moeilijk uit te leggen. En deze foto’s zullen het nog eens veel duidelijker maken. Milord Bridgerton, laten we hem vanaf nu Jonathan noemen, is namelijk in real life nóg knapper. Zeker nu we weten dat hij zijn bakkebaarden heeft ingeruild voor een stoppelbaardje:

Jonathan is dol op fashion en kleedt zich – voor zover we kunnen zien – elke dag naar behoren. Hij verschijnt dan ook regelmatig op de cover van gerenommeerde fashion magazines.

Oh, en waar de beste man in de serie het liefst te paard reist, is hij in real life fan van surfen. Ook dat vinden wij maar al te sexy. We kunnen er niet omheen: The Duke of Hastings heeft er een ware concurrent bij gekregen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.