Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 6 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker lijken getrouwd te zijn na de Grammy Awards

Kourtney en Travis zijn dolgelukkig samen en dat mag de hele wereld weten. Vanaf 14 april zullen we het stel kunnen volgen in de nieuwe realityshow van de Kardashian-familie. Ook al is het nog niet zover, ook nu is er genoeg nieuws over het koppel. Zo liet Kravis de afgelopen maanden weten nieuwe stappen te gaan zetten in de relatie: de twee verloofden zich in oktober en lieten pas weten graag een kindje te verwelkomen. Wanneer er een bruiloft plaats zou vinden was tot voorheen onduidelijk, maar nu schijnt het dat de twee afgelopen zondagnacht getrouwd zijn.

OMG!!!!

Kourtney en Travis’ verloving

Op 17 oktober 2021 vroeg Travis Barker zijn Kourtney ten huwelijk op een strand in Montecito. Een méga romantisch tafereel: het strand stond namelijk vol met rode rozen en kaarsen.

Sindsdien zijn de twee druk bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft, waarover wij hier al alle details deelden. Een datum van de big day was tot voorheen niet bekend, wel liet een insider weten dat Kourtney en Travis willen dat de bruiloft nog dit jaar plaatsvindt.

Las Vegas

Maar dat de twee zó snel al in het huwelijksbootje zouden stappen? Dat had niemand gedacht. TMZ meldt dat afgelopen zondag op maandagnacht, enkele uren na de Grammy Awards, Kourtney en Travis elkaar het ja-woord hebben gegeven. En dat nergens anders dan in een trouwkapel in Las Vegas! Uh, romantisch?

Tijdens de ceremonie, die in het privé werd gehouden met een klein groepje belangrijke mensen voor het stel, waren er geen telefoons toegestaan: foto’s zouden alleen gemaakt zijn door hun eigen fotograaf. Het was voor Kourtney en Travis belangrijk dat het huwelijk voltrokken zou worden door een Elvis Presley-imitator.

Legaal of niet?

De vraag is of het Las Vegas-huwelijk van Kourtney en Travis ook daadwerkelijk voor de wet geldt. Een bron van de kapel waar het huwelijk plaatsvond beweert dat zij alleen koppels trouwen die een officiële huwelijksvergunning hebben. Daarentegen beweert een andere bron dat Kravis deze niet zou hebben gehad tijdens het huwelijk, waardoor het huwelijk niet voor de wet zou gelden.

Wij zijn benieuwd: was dit dan écht het officiële huwelijk van Kravis? To be continued…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.