Wait a minute – Zó oud zijn de karakters uit Bridgerton (en hun echte leeftijd)

Bridgerton is onze laatste Netflix-obsessie. De mix van Gossip Girl en Pride & Prejudice over de Londense elite stond vorige week in Netflix en wij keken hem in één klap af. Een tweede seizoen vol prachtige kostuums en hete sexscènes is in de maak. Tot die tijd moeten we het doen met beelden (en weetjes) van het eerste seizoen. Om ervoor te zorgen dat je niet in een zwart gat valt, zochten wij uit hoe oud de karakters uit Bridgerton zijn.

De leeftijd die ze in de serie horen te spelen verschilt namelijk helemaal niet veel van hun eigen leeftijd.

Hoe oud zijn karakters in Bridgerton?

Met elke nieuwe aflevering van Bridgerton, kwamen er meer vragen. Waar is het gefilmd? Wat gebeurde er behind the scenes? En hoe oud zijn de cast en karakters in de serie? De Netflix-serie vertelt het verhaal van Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie. Zij maakt haar debuut op de ‘trouwmarkt’ van de Londense elite.

De rest is geschiedenis (of nog niet, maar dan moet je zeker gaan kijken). En onze vraag is: hoe oud zijn Daphne, The Duke en de andere karakters uit Bridgerton? Wij verzamelden alle informatie die je nodig hebt om weer wat wijzer te worden over je favoriete serie.

1. Leeftijd van Daphne Bridgerton

Daphne is in het boek (waar seizoen 1 op is gebaseerd) 21 jaar oud. Phoebe Dynevor, die Daphne speelt, is geboren in 1995 en is 25 jaar in real life.

bridgerton seizoen 2
Netflix Netflix

2. Leeftijd van The Duke of Hastings

Simon Basset aka The Duke is naar de universiteit met Daphne’s broer Anthony geweest. Hij is een aantal jaar ouder dan haar en bronnen zeggen dat hij 29 is in de serie. Acteur Regé-Jean Page is 31 jaar in real life.

bridgerton cast james bond
Netflix Netflix

3. Leeftijd van Anthony Bridgerton

In het begin van Bridgerton, komen we erachter dat Daphne’s broer Anthony 30 is. Hij is negen jaar ouder dan zijn zus en ongeveer dezelfde leeftijd als The Duke. In real life is Jonathan Bailey 32 jaar oud.

bridgerton oud leeftijd
Netflix

4. Leeftijd van Benedict Bridgerton

De middelste broer, Benedict, is een aantal jaar jonger dan Anthony, namelijk 27 jaar. Luke Thompson, de acteur die hem speelt, is 32 jaar.

bridgerton oud leeftijd
Netflix

5. Leeftijd van Colin Bridgerton

De jongste broer, Colin, is 22 jaar in de serie. Hij is daarmee maar een jaar ouder dan Daphne en wordt gespeeld door de 23-jarige Luke Newton.

Netflix

6. Leeftijd van Eloise Bridgerton

Eloise, de jongere zus van Daphne, is 17 in de serie. Claudia Jessie, de actrice die haar speelt, is 31 in real life. Ze is dus 14 jaar ouder dan het karakter dat ze speelt.

netflix bridgerton serie
Netflix

7. Leeftijd van Penelope Featherington

Ook Penelope Featherington is 17 jaar in de serie. Zij wordt gespeeld door Nicola Coughlan, die 34 jaar is.

Netflix
Reageer op artikel:
Wait a minute – Zó oud zijn de karakters uit Bridgerton (en hun echte leeftijd)
Sluiten