Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 31 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dít detail heeft iedereen gemist in seizoen 2 van Bridgerton

Bridgerton seizoen 2 staat sinds vorige week op Netflix en we kunnen met een gerust hart zeggen dat we redelijk obsessed zijn. Inmiddels zijn fans erachter gekomen dat het tweede seizoen vol geheime details zit die je hoogstwaarschijnlijk gemist hebt. Fans hebben nu een detail gespot tijdens de bruiloft van Edwina en Anthony.

En er is een grote kans dat ook jij dit gemist hebt.

Bridgerton: seizoen 2

De zussen Edwina en Kate Sharma (gespeeld door Charithra Chandran en Simone Ashley) staan ​​centraal in het tweede seizoen van de Netflix-serie, waarin een liefdesdriehoek ontstaat met Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Terwijl Anthony en de diamant van het seizoen, Edwina, op papier een perfecte match zijn, is het haar zus Kate waar hij maar aan blijft denken, zij delen dan ook verlangende blikken en heel veel chemie.

Netflix

Desondanks gaat Anthony Bridgerton door met zijn huwelijk met Edwina, denkend dat dit het juiste is om te doen. Alleen dingen veranderen op hun trouwdag wanneer Edwina zich realiseert dat Anthony echt verliefd is op haar zus, Kate, doordat hij haar armband oppakt om hem terug te geven. Ze besluit de boel bij het altaar af te blazen. Nu zijn fans erachter gekomen dat er een scène in de bruiloft is waarin de liefdesdriehoek duidelijk wordt.

Edwina’s bruidssluier scheidt het oogcontact tussen Anthony en Kate, wat volgens fans de manier weergeeft waarop de koppeling tussen ware liefde is ontstaan. “The fact that Edwina’s veil is literally separating Kate and Anthony is poetic cinema at its finest #Bridgerton #bridgertonS2,” schrijft een fan bij een clip van de scène.

Iemand anders voegt toe, “It’s all in the tiniest details” en “The fact that he’s doing this over Edwina’s wedding veil sends me into hysterics every time.” Hoeveel geheime boodschappen zijn er nog te vinden in Bridgerton? We houden het in de gaten…

Fans gaan los op Twitter over Bridgerton seizoen 2 en ze zeggen allemaal hetzelfde

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.