Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 13 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Hier lees je de heftige brief die Yolanda Hadid aan dochter Bella schreef na rijden onder invloed

Celebrities zijn ook maar mensen, dat merken we vaak genoeg. Ook topmodel Bella Hadid, die een prachtig jaar achter de rug heeft. Haar carrière heeft een enorme groei doorgemaakt en momenteel staat ze zelfs hoger op het populairiteitslijstje dan grote zus Gigi. Maar toen Bella 17 jaar oud was is ze gepakt terwijl ze achter het stuur zat met alcohol op. Dat is al een hele tijd geleden, maar ‘t was wel een heftig moment. Helemaal omdat moeder Yolanda een vrij intense brief schreef aan haar dochter met de vraag ‘waar het fout is gegaan’, en nog heel wat andere dingen.

Don’t drink and drive!

Bella Hadid krijgt brief van Yolanda na rijden onder invloed

Het incident is dus al heel wat jaren geleden gebeurd, maar zo nu en dan verschijnt die brief weer in de media. Moeder Yolanda begreep namelijk niet waarom haar dochter haar leven riskeerde (seems fair) en vroeg zich dan ook af of zij had gefaald in de opvoeding. Ook beschrijft ze de situatie in Bella’s auto en wat ze daar allemaal aantrof en dat klinkt vrij heftig. Aderall, vodka, vies ondergoed met bloedvlekken, tampons en ga zo maar door. Het klinkt ergens ook als een tiener die het leven pas aan het uitvogelen is en dat gaat gepaard met chaos (soms wordt je opeens ongesteld en moet je wel eens wat kwijt) – maar rijden onder invloed is NOOIT een optie. Je riskeert niet alleen je eigen leven, maar ook dat van anderen.

Waarom ze haar dochter een brief schreef is ook weer een andere vraag, helemaal omdat deze nu blijft ronddwalen op het internet. Een stevig gesprek lijkt ons op z’n plek, maar ieder zijn of haar eigen ding. Dat het een heftige situatie is snappen we helemaal en iedereen gaat daar weer op een andere manier mee om.

Je leest de brief hieronder:

Brief van Yolanda aan Bella via Reddit

Health scares

Ondanks haar geweldige carrière als model en haar low key maar very loving relationship met Marc Kelman, struggelt Bella ook met haar gezondheid. Zij heeft, net zoals haar moeder, de ziekte van Lyme en laat daarom haar volgers nog wel eens met heel wat vragen achter als ze foto’s post van bloed, blauwe plekken of andere zorgwekkende dingen. Een tijdje geleden was het weer zo ver en mensen hopen dan ook maar dat het goed met haar gaat. Alle foto’s zie je hier.

Paris Fashion Week: dit droegen celebrities als Hailey Bieber, Kylie Jenner en Bella Hadid

Amayzine

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.