Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears heeft gedwongen een spiraal door curatorschap van haar vader

Britney Spears heeft eindelijk haar stem laten horen in de hoorzitting over het curatorschap van haar vader. Ze sprak tijdens de rechtszaak op 23 juni met de rechter en deelde bizarre onthullingen over het curatorschap van haar vader. Zo zou ze gedwongen een spiraal hebben en smeekt ze om de situatie met vader Jamie Spears te beëindigen.

We praten je bij.

Britney Spears doet onthullingen tijdens rechtszaak

Al dertien jaar heeft vader Jamie Spears het zeggenschap over zijn dochter Britney. Toch lijkt het een raadsel wat er precies achter gesloten deuren afspeelt. Britney zou al meerdere keren hebben opgeroepen om een andere curator aan te wijzen, zonder succes. Inmiddels wordt de #FreeBritney-movement steeds groter en heeft ze zich nu ook zelf uitgesproken. Britney Spears doet in de rechtszaak schokerende en tragische onthullingen.

britney spears rechtszaak onthullingen
Frederic J. BROWN / AFP

Gisteren kreeg Britney eindelijk de ruimte om haar stem te laten horen tijdens de hoorzitting in Los Angeles. Ze ging op afstand in gesprek met de rechter en dropte veel bizarre onthullingen. Zo wil ze dat het curatorschap van haar vader direct stopt, zonder een evaluatie. “I want to end the conservatorship without being evaluated. In the meantime, I want this therapist to come to my home…I’m not willing to go to Westlake and be embarrassed by all these paparazzi.”

Justin Timberlake verontschuldigt zich tegenover Britney Spears en Janet Jackson

Curatorschap

Daarna doet ze een aantal bizarre onthullingen over haar leven van de afgelopen jaren. Zo wist Britney Spears voor lange tijd niet dat ze een aanvraag mocht indienen om het zeggenschap van haar vader te beëindigen. Ook vertelt ze dat ze getraumatiseerd is door vader Jamie Spears en de macht die hij over haar heeft. Ze durfde zich daardoor niet openlijk uit te spreken over hoe het met haar ging. “After I’ve lied and told the whole world I’m OK and I’m happy…I’m not OK. I’m not happy, I can’t sleep.”

Justin Timberlake ligt onder vuur na documentaire over Britney Spears

Britney Spears zou graag willen trouwen met haar vriend Sam Asghari en een gezin met hem starten, maar dat is niet mogelijk door het zeggenschap van haar vader. Ze mag haar spiraal niet laten verwijderen door de toezichthouders. “I deserve to have the same rights as anybody does by having a child, a family, any of those things.” Ze sluit af met het feit dat het telefoongesprek met de rechter voor haar van grote waarde is, “I wish I could stay on the phone with you forever. I feel bullied, and I feel left out and alone. I’m tired of feeling alone.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.