Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 24 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Dior lanceert collectie aan Micro-Bags die je direct op je verlanglijst wil zetten

Tassen, je kunt er nooit genoeg van hebben. Een tas maakt je outfit helemaal af, in welk formaat dan ook. De afgelopen jaren deden micro-tassen hun intrede en maakten grote schoudertassen plaats voor mini-formaten. Zo ook bij Dior, die nu hun iconische tassen in een collectie aan Micro-Bags lanceert.

En die wil je direct op je verlanglijst zetten.

Dior lanceert collectie aan Micro-Bags

De unieke vormen van de iconische tassen van Dior worden opnieuw uitgevonden in een serie aan miniatuur tassen. Perfect voor al je essentials tijdens een avond uit. Niet alleen de iconische Lady Dior en 30 Montaigne worden in een miniatuur uitgebracht, ook de Dior Caro en Saddle Bag worden gelanceerd in mini-exemplaren. De silhouetten van de tassen zijn hetzelfde, maar dan in een kleine versie.

De Micro-Bags komen in verschillende kleuren: zwart, rood en latte, maar ook zonnige, zomerse kleuren als pastelroze, hemelsblauw en mint. En die kleuren komen natuurlijk ook ergens vandaan, het waren de favoriete kleuren van Christian Dior himself. De nieuwe tassen zijn perfect voor overdag als je niet teveel mee wil nemen, maar ook voor een fijne avond uit. Dior zorgt met de Micro-Bags voor een uniek fashion statement die bij de hedendaagse tijd past.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.