Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 24 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears doet nieuwe troost aankoop na scheiding: een nieuwe hond

De wereld van de ‘princess of pop’, Britney Spears, staat opnieuw op zijn kop. Na een huwelijk van 14 maanden kwam er een einde aan haar relatie met Sam Asghari en werd aangekondigd dat de twee gaan scheiden. Gelukkig weet Britney als geen ander hoe je er weer bovenop komt, namelijk met een hond.

Een hondje voor de troost…

Nieuwe dierenvriend voor Britney

Waar wij het onze troost aankopen vaak beperken tot tassen en schoenen, pakt Britney Spears het wat anders aan. Een week geleden deelde ze nog, nét na aankondiging van haar scheiding, dat ze een paard wil gaan kopen. Gisteren bleek dat ze inmiddels al een ander dierenvriendje heeft aangeschaft. Ze stelde haar nieuwe hondenvriend voor aan haar volgers en de rest van de wereld:

“Maak kennis met Snow… de nieuwste aanwinst voor onze familie,” deelde ze, tezamen met een schattige video waarin een kleine, witte hond haar nieuwe thuis verkende en met haar speelde.

Het lijkt erop dat de kleine, pluizige pup al snel een bijzonder plekje in het hart van de zangeres heeft veroverd. “Dit is háár wereld, en wij leven er gewoon in!!!” voegde Britney toe aan haar post.

De verdeling van de honden van Britney en haar ex-man Sam

De nieuwe aankoop komt niet geheel uit de lucht vallen. Britney en Sam kwamen namelijk eerder deze week tot een akkoord wat betreft de verdeling van hun vijf honden. Volgens bronnen zal Sam de zorg op zich nemen voor de Doberman, Porsha. Hij had deze hond gekocht als bescherming voor Britney.

Britney zelf zal de verantwoordelijkheid nemen voor de andere vier honden uit het gezin: een vrolijke Australische herdershond genaamd Sawyer, een schattige Yorkie met de naam Hannah en nog twee kleine hondjes. Volgens de bronnen zijn zowel Britney als Sam tevreden met de overeenkomst, ondanks de eerdere geruchten dat Britney eerder niet bereid was om de voogdij over haar honden op te geven.

Het is weer zover: Bianca Censori riskeert boete met ‘naakte’ outfit tijdens vakantie in Italië

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.