Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 24 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is weer zover: Bianca Censori riskeert boete met ‘naakte’ outfit tijdens vakantie in Italië

Als we aan de vrouw van Kanye West denken, dan denken we aan bijzondere outfits. Dit keer is het weer raak, want op vakantie in Italië wordt Bianca Censori gespot in enkel een huidskleurige panty.

Kanye is een man van weinig woorden, Bianca is vooral een vrouw van weinig kleren.

Bianca Censori in Italië gespot in enkel een panty

Ook op vakantie weet Bianca de gewaagde outfits uit de kast (of moeten we zeggen koffer?) te halen. Al eerder lag ze onder vuur om haar kledingkeuze, maar dat weerhoudt haar niet om zo goed als naakt de straten van Florence te trotseren. Althans, naakt is ze niet, maar lijkt ze wel.

De 28-jarige designer hulde zich in een huidskleurige panty die haar gehele lichaam bedekt. Bianca maakt de look af met een schoudertas à la Uniqlo en witte pumps, die ons een beetje doen denken aan de schoenen van Mini Mouse. Bekijk de beelden van de look op Page Six.

Boete riskeren

De outfitkeuze van Bianca is niet zonder risico. Volgens het Italiaanse Constitutionele Hof kan een boete van 5.000 tot 10.000 euro worden opgelegd.

En dit was niet alles, want de volgende dag gaat Bianca gewoon weer voor een minimale look. Tijdens een bezoek aan Florence op woensdag, werd Bianca gespot tijdens een bezoek aan een restaurant met Kanye in een doorschijnende mesh top die haar blote borsten onthulde, gecombineerd met een maxi-jurk met lage taille en zonder schoenen.

Kanye gaat voor een andere look

Ye kiest een totaal andere outfit dan zijn vrouw. Hij gaat voor een oversized zwarte jas met een zwart T-shirt rond zijn gezicht gewikkeld. Dit combineerde hij met een baggy zwarte broek en de sokschoenen waar hij de laatste weken vaak in werd gespot.

Als we zo naar de schoenen van Ye kijken en naar het pak van Bianca, lijkt het een ware hobby van het stel om kledingstukken te vermommen en te doen alsof ze niets aanhebben.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.